اخبار داغ
  1. هرگونه تهدید را با تمام قوا پاسخ خواهیم داد
  2. مذاکره مستقیم با تهدیدکنندگان بی‌معناست/ در دفاع از منافع و حاکمیت ملی خود قاطع و جدی هستیم
  3. کلید حل مشکلات معیشتی سرمایه گذاری در کارهای مولد است
  4. بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴ به کدام مسیر خواهد رفت؟
  5. قاچاق روزانه ۲۰ میلیون لیتر سوخت از مرزها/ هشدار مجلس برای جلوگیری از قاچاق سازمان یافته
  6. انتشار خبر دروغ درباره سفر عضو سابق کابینه به نفع چه کسانی بود؟/ هزینه تراشی برای دولت و شخص رئیس جمهور!
  7. «قول مردونه»؛ سفری نوستالژیک به دهه شصت یا تکرار کلیشه‌ها؟
  8. انقلاب ربات‌های جراح؛ نبرد انسان و ماشین بر سر تیغ نجات!
  9. شهداب در اندیشه طلسم شکنی و عطایی به‌فکر پوکر؛ آغاز ماراتن طلایی والیبال
  10. دولت برنامه‌های ویژه‌ای برای رفع مشکلات معیشتی مردم دارد/ ایران خواهان گفت‌وگو از موضع برابر است
  11. خبر شهادت نیروهای ایرانی در یمن صحت ندارد
  12. رئیس‌جمهور با هیچ‌کس پیمان برادری نبسته است
  13. برکناری معاون پارلمانی دولت پس از تایید خبر سفر به قطب جنوب
  14. رکوردشکنی گیشه در نوروز ۱۴۰۴؛ تحول در سینمای ایران یا تکرار چالش‌های گذشته؟
  15. پیش‌بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۴/ رکود و ناکامی دولت در تحقق وعده مسکن در سال 1403
  16. دولت به وعده‌های معیشتی عمل نکرد/ برخی مدیران به‌صورت موشکی به پست‌های بالا پرتاب می‌شوند
  17. دولت را ملزم خواهیم کرد که قانون برنامه هفتم را عملیاتی کند
  18. همه تبعات یک تصمیم اشتباه؛ شمشیربازی به‌دنبال بازگشت آب رفته به جوی!
  19. انتقالی بزرگ با نتیجه‌ای ناموفق؛ در انتظار فصل تو، تمام فصل‌ها گذشت!
  20. مسیر ایران‌دوستی با هادی چوپان؛ گرگ‌ها بالاتر از همه می‌ایستند!

یوسفی در گفتگو با دانا:

مدیر عامل شستا نامه «نوشیدن جام زهر» به رهبری را امضا کرده است/وفاق با زاویه داران نظام آدرس غلط دادن است

مدیر عامل شستا نامه «نوشیدن جام زهر» به رهبری را امضا کرده است/وفاق با زاویه داران نظام آدرس غلط دادن است
نماینده مردم اهواز در مجلس گفت: متاسفانه به بهانه وفاق ملی افرادی که در سلامت اقتصادی و سیاسی آنها شبهات بسیاری وجود دارد در دولت مسئولیت می گیرند این آدرس غلط دادن به مردم است نه وفاق ملی.

مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه دولت حق دارد از افرادی که با نگاه سیاسی آنها سازگار است در بخش های مختلف مدیریتی استفاده کند گفت: در جریان اصلاحات چهره های توانمند، متخصص، دلسوز و پایبند به ارزش های نظام اسلامی فراوان هستند اما دولت یک متحصن مجلس ششم که نامه نوشیدن جام زهر به رهبری را امضا کرد،  به عنوان مدیر عامل شستا منصوب کرده است.

وی با بیان اینکه مجلس نشان داد که با دولت چهاردهم در اوج وفاق ملی همراهی کرده است ادامه داد: متاسفانه به بهانه وفاق ملی افرادی که در سلامت اقتصادی و سیاسی آنها شبهات بسیاری وجود دارد در دولت مسئولیت می گیرند این آدرس غلط دادن به مردم است نه وفاق ملی.

نماینده مردم اهواز در مجلس با اشاره به اینکه رهبر انقلاب بارها تاکید کردند که مسئولان به موضوعات اصلی پرداخته و از مسائل تفرقه ای پرهیز کنند عنوان کرد: امروز دولت به جای پرداختن به مسئله معیشت ، وام ازدواج, ودیعه مسکن ، تورم ، گرانی مرغ و برنج و دلار به دنبال ریجستری گوشی همراه اپل است.

وی با اشاره به اینکه چند درصد بازنشستگان و معلمان دغدغه تلفن همراه 100 میلیونی دارند که امروز این مسئه به اصلی ترین کارویژه دولت تبدیل شده ادامه داد: دولت مطالبه بخشی از جامعه درباره ریجستری گوشی تلفن همراه را پیگیری کند اما آن را به عنوان دستاورد معرفی نکند.

یوسفی خاطرنشان کرد: دستاورد دولت نظارت بر انتصابات مسئله داری باشد که در بخش های مختلف در حال رخ دادن است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه