اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

محمودی در گفتگو با دانا:

ریل‌گذاری‌های نادرست نباید بر تصمیم‌گیری‌های رئیس جمهور اثر بگذارد

ریل‌گذاری‌های نادرست نباید بر تصمیم‌گیری‌های رئیس جمهور اثر بگذارد
نماینده تهران در مجلس گفت: ریل‌گذاری‌های نادرست نباید بر تصمیم‌گیری‌های رئیس جمهور اثر بگذارد و لازم است تصمیمات بر اساس نیازهای واقعی کشور و انتظارات نظام از مردم اتخاذ شود تا دشمنان ما ناامید شوند.

مرتضی محمودی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، با انتقاد از علکرد دولت چهاردهم اظهار داشت: متأسفانه با توجه به برخی مشکلات جاری، از جمله قطعی برق‌ که یادآور دوران سخت گذشته است، به نظر می‌رسد که دولت همچنان با چالش‌هایی در مدیریت و اجرای کارآمدی روبرو است. هرچند در دوران آقای رئیسی تاکنون شاهد قطعی برق گسترده‌ای نبودیم، بازگشت این مسئله به دوران آقای روحانی مطرح بوده و بر لزوم تقویت عملکرد دولت تأکید دارد.

وی افزود: به نظر می‌رسد که رویکرد دولت در انتصابات و بودجه‌، که به افزایش فشار بر مردم انجامیده، نتایج مثبتی نداشته است.

به گفته محمودی؛ نحوه اجرای قطعی‌های برق و تفاوت در مناطق مختلف، نگرانی‌هایی درباره عدالت اجتماعی و کارآمدی در اداره منابع و برنامه‌ریزی را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: انتخاب‌ها و انتصاب‌ها باید به گونه‌ای باشد که ظرفیت‌های موجود در کشور برای حل بحران‌ها و بهبود شرایط مردم به کار گرفته شود. مجلس نیز باید با نقد سازنده و منصفانه، کمک به بهبود عملکرد مسئولین داشته باشد و عملکرد دستگاه‌های دولتی را با دقت ارزیابی کند.

نماینده تهران در مجلس در پایان گفت: ریل‌گذاری‌های نادرست نباید بر تصمیم‌گیری‌های رئیس جمهور اثر بگذارد و لازم است تصمیمات بر اساس نیازهای واقعی کشور و انتظارات نظام از مردم اتخاذ شود تا دشمنان ما ناامید شوند؛ همان‌طور که در سیاست خارجی مواضع خوبی اتخاذ شده است، باید در داخل کشور نیز به گونه‌ای عمل شود که کار برای دولت و کشور سخت نشود، زیرا در غیر این صورت، دولت با آسیب‌ها و ضعف‌های جدی مواجه خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه