logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش:

عده‌ای با انتشار محتواهای نگران‌کننده، در پی سلب آرامش جامعه هستند

عده‌ای با انتشار محتواهای نگران‌کننده، در پی سلب آرامش جامعه هستند
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، تنبیه بدنی را ممنوع و از مصادیق سوءرفتار دانست و اذعان داشت: اگر فردی از کارکنان مدرسه مرتکب این تخلف محرز شود، باید در برابر مراجع قضایی و هیئت های رسیدگی به تخلفات اداری، پاسخگو باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادقی ضمن تأکید بر حسن اجرای آیین نامه اجرایی مدارس، مصوب شورای عالی آموزش و پرورش در محیط‌های آموزشی، از مدیران واحدهای آموزشی درخواست کرد تا با نظارت دقیق بر اجرای صحیح مواد ۷۵ تا ۸۴ آیین‌نامه اجرایی مدارس (موارد مربوط به تنبیه دانش آموزان)، مانع از بروز تخلف در مدارس شوند.

صادقی با اشاره به انتشار تصاویر دلخراشی از تنبیه بدنی یک دانش آموز در کلاس درس کشور هندوستان و انتساب آن به مدارس و معلمان عزیز ایران در مهرماه، گفت: مدتی است محتوای تصویری درگیری و مشاجره معاون مدرسه با دانش آموزی در حیاط مدرسه‌ای در تهران وایرال شده است که متعلق با سال ۹۷ بوده و هیچ ارتباطی به سال تحصیلی جاری ندارد.

وی افزود: عده‌ای مغرضانه یا با هدف جذب فالور پیج‌های شخصی یا به نیت برهم زدن آرامش حاکم بر نظام تعلیم و تربیت، با انتشار محتواهایی نگران کننده از اتفاقات سال‌های پیش در مدارس، در پی سلب آرامش و برهم زدن امنیت روانی خانواده‌ها و جامعه هستند.

عضو شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش ضمن تأکید مجدد بر حفظ شأن و کرامت معلمان و توصیه بر لزوم توجه بر سلامت روان دانش آموزان و امنیت روانی جامعه، از کاربران فضای مجازی خواست که بدون بررسی از صحت و سقم موضوعات مرتبط با آموزش و پرورش، از انتشار محتوای خلاف واقع و موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند، پرهیز کرده و از ایجاد نگرانی برای خانواده بزرگ نهاد تعلیم و تربیت کشور ممانعت کنند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش افزود: همه ارکان نظام تعلیم و تربیت، با تمام ظرفیت خود، در تلاش هستند تا با ایجاد بستری آرام، پرنشاط و خالی از هرگونه استرس و نگرانی، محیطی استاندارد و خالی از هرگونه استرس را برای آینده سازان میهن عزیزمان ایران را فراهم نمایند و اجازه نخواهند داد تا برخی با اقدامات ناشیانه یا مغرضانه خود، باعث افزایش فشارهای روحی و روانی بر بدنه آموزش و پرورش شده و آرامش حاکم بر نظام آموزشی را سلب یا قداست شغل معلمی را مخدوش و جایگاه والای معلمان گرامی را متزلزل نمایند.

بنابر اعلام وزارت آموزش و پرورش، صادقی از فعالان رسانه‌ای و کاربران شبکه های اجتماعی و فضای مجازی خواست تا از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند، پرهیز کرده و از شایعه پراکنی و انتشار اخبار و محتواهایی که از منابع غیرمعتبر دریافت می نمایند، خودداری کرده و از تحلیل های غیرکارشناسانه در مسایل مربوط امتناع نمایند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: از هم وطنان عزیز انتظار داریم اخبار مربوط به وزارت آموزش و پرورش از طریق سایت خبرگزاری های رسمی کشور یا از طریق پورتال رسمی وزارت آموزش و پرورش به آدرس: https://medu.gov.ir پیگیری نمایند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه