logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

عملیات حنظله؛ بزرگترین هک تاریخ موجودیت رژیم صهیونیستی

عملیات حنظله؛ بزرگترین هک تاریخ موجودیت رژیم صهیونیستی
یک گروه هکری در بزرگترین و مهم‌ترین عملیات هکری تاریخ رژیم صهیونیستی اطلاعات حساس و تصاویر مهمی از عناصر ارشد این رژیم منتشر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خبرگزاری شهاب در گزارشی نوشت که علاوه بر جنگ‌های میدانی که در حال حاضر در منطقه پابرجا است، نوعی دیگر از جنگ‌ها وجود دارد که کم اهمیت تر از جنگ‌های نظامی نیستند و در عین انجام آن در سکوت مطلق، تأثیرات ویرانگری دارند. یکی از این جنگ‌ها، جنگ سایبری است که شامل عملیات گروه‌های هکری می‌شود که هدف واحد آن‌ها شکست دادن دشمن و وارد کردن خسارت به آن است.

یکی از ابعاد این شکست‌ها را روزنامه صهیونیستی هاآرتص افشا و تصریح کرد که در حملات هکری که طی چند روز گذشته انجام شده، اسامی و مشخصات برخی شخصیت‌های مهم رژیم صهیونیستی و اطلاعاتی در خصوص زیرساخت‌ها و مراکز حساس این رژیم منتشر شده است.

روزنامه‌های صهیونیستی، گروه «حنظله» به عنوان عامل این عملیات را یکی از خطرناک‌ترین گروه‌های هکری دانستند که تل آویو تاکنون با آن مواجه بوده است. در این عملیات تصاویری از یک دانشمند هسته‌ای رژیم صهیونیستی که در مرکز مطالعات اتمی این رژیم با عنوان «سوریک» کار می‌کند، منتشر شده است. این تصاویر شامل اطلاعاتی از وی و حتی تصویر گذرنامه وی است، علاوه بر این‌ها اطلاعاتی از مهم‌ترین دانشمندان رژیم صهیونیستی که در پروژه‌های حساس فعالیت دارند نیز منتشر شده است.

این هکرها همچنین بیش از ۳۰ تصویر منتشر کرده‌اند که گفته می‌شود از داخل مرکز مطالعات اتمی سوریک گرفته شده است.

اعضای گروه هکری حنظله موفق شده اند به حساب شخصی مدیر کل سابق وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز نفوذ کنند و اطلاعات و تصاویری از وی را نیز منتشر کنند. آنها همچنین به اطلاعات و تصاویری در خصوص سفیر کنونی رژیم صهیونیستی در واشنگتن و وابسته سابق ارتش اسرائیل در آمریکا دست پیدا کرده و آنها را منتشر کرده‌اند.

مجله تایمز می گوید که این تصاویر همچنین شامل رسوایی‌های اخلاقی نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی و تصاویری از داخل مرکز مطالعات اتمی این رژیم و همچنین تصاویر شخصی از ناتان شارانسکی معاون نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی و دیگر شخصیت‌های دیپلماتیک و نظامی این رژیم است.

این گروه تاکید کرده که تصاویر و اطلاعات مربوطه را از طریق نفوذ به سرویس‌های ویژه الکترونیکی برخی سیاستمداران و مسئولان نظامی و دانشمندان هسته‌ای به دست آورده‌ است.

حملات الکترونیک علیه رژیم صهیونیستی از زمان عملیات ۷ اکتبر تاکنون گسترش پیدا کرده و بر اساس آمارهای موجود بیش از ۳ برابر شده است. این حملات اهداف مختلفی نظیر وزارتخانه‌های کابینه به ویژه وزارت های جنگ و دادگستری و نیز مراکز مطالعاتی و امور اجتماعی را نیز شامل شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه