logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

گلستان ما گزارش می‌دهد؛

پالس‌های مثبت مجازی به انتصاب استاندار گلستان

پالس‌های مثبت مجازی به انتصاب استاندار گلستان
انتصاب علی‌اصغر طهماسبی در فضای مجازی پالس‌های مثبتی به همراه داشت البته برخی این انتصاب را امیدوارکننده و برخی نیز به عملکرد استاندار سابق، گریزی زدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ پس از کش‌وقوس فراوان در نهایت استاندار گلستان مشخص شد، نکته مهم انتخاب استاندار این بود که حرف مجمع نمایندگان و بسیاری از دلسوزان استان مبنی بر انتصاب نیروی بومی به کرسی نشست و باوجودآنکه گفته می‌شد چهره‌های غیربومی در راه استانداری گلستان هستند در نهایت علی‌اصغر طهماسبی مسئول دفتر نماینده ولی‌فقیه استان گلستان که سابقه معاونت سیاسی استانداری را در کارنامه دارد به کرسی استانداری گلستان نشست.

انتصاب علی‌اصغر طهماسبی به‌عنوان استاندار گلستان در فضای مجازی واکنش‌های زیادی به همراه داشت، شاید یکی از علت‌های آن این بوده که اسامی زیادی از نیروهای بومی به‌عنوان

گزینه‌های جدی استانداری مطرح شد که اصرار بر حضور برخی از چهره‌ها حتی باعث شکاف‌های سیاسی به‌ویژه در جریان اصلاحات استان گلستان شد.

گرچه مجمع نمایندگان استان گلستان و چهره‌های اصولگرا ز انتصاب استاندار گلستان اقبال نشان دادند؛ اما گزینه وزارت کشور به مذاق برخی چهره‌های اصلاح‌طلب استان که منتظر بودند وزارت کشور از لیست‌های آنان کسی را به‌عنوان استاندار معرفی کند خوش نیامد.

فعالان اجتماعی، سیاسی و فضای مجازی پس از انتشار خبر انتصاب استاندار گلستان در فضای مجازی واکنش‌های مختلفی داشتند که به آن می‌پردازیم.

اسماعیل یلمه، فعال رسانه‌ای استان گلستان در مطلبی نوشت: «پس از فراز و نشیب‌های فراوان، هتک حرمت‌ها، دهن‌کجی‌ها و بی‌ملاحظگی‌های متعدد، این بار استاندار از غرب گلستان معرفی شد تا پایانی بر رقابت‎های سیاسی استان باشد».

حال باید دید تدبیر ایشان در استان، اقوام، نخبگان و افراد با لیاقت در تصدی‌های استانی و شهرستانی چه خواهد بود.

با تأمل بر رزومه درخشان و شخصیت مدیریتی وی در گذشته می‎توانیم به برنامه‌ریزی دقیق در جهت توسعه استان و تحقق وفاق ملی امیدوار باشیم.»

همچنین هادی احمدی، مدیرکل سیاسی و انتخابات و تقسیمات کشوری نیز در مطلبی عنوان کرد «صالح بعد از صالح؛ ضمن خداقوت به استاندار اندیشمند استان که پس از سه سال شاهد تلاش دلسوزانه و شبانه‌روزی وی در حل کلان مسائل استان بودم قطعاً حضور طهماسبی که افتخار پنج سال شاگردی وی را داشتم قطعاً خدمت صادقانه و مخلصانه ادامه‌دار و حل معضلات استان دور از دسترس نیست.»

احمدرضا عامریان یکی از فعالان اجتماعی استان گلستان نیز به مردمی‌بودن طهماسبی اشاره کرد و گفت: «در مردمی‌بودن وی شکی نیست؛ ولی نکته جالب اینکه الان همه در گالری‌ها به دنبال یک عکس از طهماسبی هستند تا بگویند با حاجی رفیق‌اند»

سید خلیق سجادی از چهره‌های اصلاح‌طلب و مدیران دولت دوازدهم نیز در انتشار پستی از انتصاب طهماسبی به‌عنوان یک انتخاب بجا و شایسته در دولت وفاق یاد کرد.

عباس سنگدوینی نیز در انتشار پستی به موضوع حمایت نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان در انتصاب استاندار بومی اشاره کرد و نوشت «آیت‌الله نورمفیدی ستون استان و یک نعمت برای ما است و باید قدردان این نعمت باشیم».

حجت مقسم عضو شورای شهر گرگان از واژه «دو امدادی» که از زبان استاندار سابق گلستان مطرح شده بود استفاده کرد و ضمن خداقوت به زنگانه برای طهماسبی آرزوی موفقیت کرد.

فاطمه کرامتی از فعالان رسانه‌ای استان گلستان نیز در مطلبی نوشت «نخستین خواسته من رسانه از استاندار این است که مدیران فرمایشی و سفارشی را سریعاً حذف کند».


 البته تحول در استانداری گلستان در فضای مجازی واکنش‌های زیادی به همراه داشت که برخی از آن به‌عنوان «پایان دوستانداری» یاد کردند که نوعی اعتراض به ایجاد حلقه‌ای واسط بین استاندار و برخی چهره‌های سیاسی و اجتماعی استان واکنش نشان دادند.

ابوالفضل قاسمی فعال اجتماعی در مطلبی به‌عنوان سخن پایانی عنوان کرده بود که اگر در زمان ۳۶ ماه امانت‌داری استانداری گلستان با همه ظرفیت‌های استان با آغوش باز رفتار می‌کردید و فقط روی #ممدیون فوکوس نداشتید (استانداران سایه) امروز مدافعان بیشتری داشتید و یک استان از اتمام دوره شما خوشحال نبودند.

البته برخی دیگر از فعالان اجتماعی نیز ضمن بیان چنین گلایه‌ای عنوان کردند که «استان خوش‌استقبال بد بدرقه نباشیم».

هادی علمدار، رئیس خانه مطبوعات استان گلستان نیز در مطلبی نوشت «علی‌اصغر طهماسبی یازدهمین سکان‌دار استاندار گلستان شد و این آغاز یک آزمون بزرگ برای استاندار بومی است.

امین قرائی نیز در مطلبی عنوان کرد که «در خصوص استانداری سه سال اخیر حرف بسیاری است و قطعاً شب‌های آینده سخن خواهم گفت؛ ولی نکته مهم و قابل‌تأمل این است که هیچ‌کسی از رفتن زنگانه ناراحت نیست، حتی مدیران و مسئولان منصوب حتی حامیان سینه‌چاک و حتی رسانه‎هایی که پول‌های خوبی گرفتند و حتی کسانی که از خیابان اربعین و جشن غدیر و مناسبت‌ها و برنامه‌های مذهبی بودجه‌های میلیاردی گرفتند حتی آن‌ها که ردیف استخدامی رانتی نصیبشان شد و حتی افرادی که بدون رزومه و تخصص یکشبه مدیر شدند.»

سید خلیل حسینی یکی از چهره‌های اصلاح‌طلب استان نیز در مطلبی نوشت «ذوق‌زدگی اصولگرایان از یک انتصاب من هم اگر اصولگرا بودم امروز خوشحال می‌شدم تبعات فردی که کسوت استانداری قرار گرفت که منتسب به جناح قالیباف گلستان است.

کار سختی هم نخواهد داشت تغییرات اندک البته دادن چند پست به ستادهای اقماری، باج به برخی نمایندگان...»

این‌ها گوشه‌ای از واکنش‌های فعالان فضای مجازی به انتصاب استاندار گلستان بود؛ ولی آن چیزی که می‌توانیم استنباط کنیم شاکله استان گلستان از انتصاب نیروی بومی و شخص طهماسبی

به‌عنوان استاندار رضایت دارند و امیدوار هستند که استاندار آینده خدمت صادقانه را در دستور کار قرار دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه