logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

معاون اول قوه قضائیه تاکید کرد:

ضرورت برگزاری نشست های بیشتر با فعالان اقتصادی

ضرورت برگزاری نشست های بیشتر با فعالان اقتصادی
معاون اول قوه قضائیه گفت: بهترین اشخاصی که می‌توانند به ما اطلاعات و آگاهی لازم را در حوزه‌های اقتصادی بدهند بخش‌های اقتصادی جامعه هستند بنابراین باید با فعالان اقتصادی نشست‌های بسیاری برگزار کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلسه ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضاییه، امین حسین رحیمی وزیر دادگستری، ذبیح الله خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور، حجت الاسلام والمسلمین احمدرضا عابدی رئیس دیوان عدالت اداری، حمیدرضا موحدی معاون منابع انسانی و و امور فرهنگی قوه قضاییه، مشاوره معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، علی فرهادی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی علی جمادی رئیس دبیرخانه ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی، معاون اول قوه قضاییه در ابتدای این جلسه بیان کرد: امروز شاهد پیشرفت در برخی از حوزه‌ها خصوصأ تولید علم هستیم، اما در کنار این پیشرفت باید موانع موجود در بخش‌های مختلف خصوصأ حوزه تولید را رفع کنیم. باید ساختارها را اصلاح کنیم. سلامت گسترده در بخش خصوصی وجود دارد و باید به آنها اعتماد کرد.

وی افزود:بهترین اشخاصی که می‌توانند به ما اطلاعات و آگاهی لازم را در حوزه‌های اقتصادی بدهند بخش‌های اقتصادی جامعه هستند بنابراین باید با فعالان اقتصادی نشست‌های بسیاری برگزار کنیم. کارهای اقتصادی دستورالعملی و بخش نامه‌ای نیست و با اقتصاد دستوری مخالف هستم چرا که فلج کننده است باید آسیب ها، معضلات و مشکلات اقتصادی را رفع کنیم.

معاون اول قوه قضاییه گفت: امنیت سرمایه گذاری تعریف‌های مختلفی پیدا کرده است و قوه قضاییه، دولت، بخش خصوصی و بخش عمومی یک تعریفی از سرمایه گذاری و امنیت سرمایه گذاری دارند و از آن طرف شاهد تشکیل پرونده‌هایی هستیم که التهابات بخش اقتصادی را بسیار می‌کند، بنابراین باید تعریف واحد ارائه شودو راهکارهای مشخصی برای ایجاد امنیت سرمایه گذاری داشته باشیم.

وی ادامه داد:باید کمیته مشترک با حضور ستاد تسهیل، دادستان کل کشور، سازمان بازرسی و تمام کسانی که کار موازی انجام می‌دهند تشکیل شود و تصمیمات و نتیجه نهایی در جلسه ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه مطرح شود و این تصمیمات مصداقی نباشد تا بتوانیم از این طریق مشکلاتی را رفع کنیم راهکارها باید درست، فنی و دارای ضمانت اجرا باشد تا در بخش اقتصاد تاثیر گذار باشد.

علی جمادی رئیس دبیرخانه ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه در این جلسه بیان کرد: در کارگروه این ستاد مطرح شده است که باید بستر مناسب برای ارسال گزارشات به سازمان بازرسی کل کشور و سامانه‌هایی که در خود بازرسی وجود دارد صورت گیرد. همچنین تهیه پیوست اطلاع رسانی مناسب درخصوص ظرفیت‌های قانونی برای گزارش‌دهی توسط سازمان بازرسی است. عدم استفاده از نظرات کارآفرینان در تصمیم سازی مورد دوم بود که مطرح شد و تشکیل کمیته‌های مشورتی و هیئت‌های اندیشه ورز و جلسات مستمر با کارآفرینان برای شناسایی موانع تولید و ارائه راهکارهای پیشنهادی بود.

وی افزود: بحث دیگر کمبود شعب تخصصی شوراهای حل اختلاف در حوزه تولید و کسب کار بود که تقویت شوراهای حل اختلاف و طرح اختلاف در حوزه شوراها قبل ورود پرونده به محاکم قضایی به عنوان راهکار مطرح شد همچنین فعال کردن کمیته مشترک حقوقی میان ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و قوه قضاییه در مورد واحدهای قوه قضاییه در سراسر کشور، بازدیدهای هدفمند از واحدهای تولیدی مشکل دار برای حل مشکل این واحدها است. 

جمادی بیان کرد: به طور کلی ۴۴ مورد راهکار و چالش شناسایی و احصا شده است و دستگاه‌ها در ارائه راهکارها مشارکت داشتند.

در این جلسه اعضا ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه نقطه نظرات و راهکارها و سیاست‌گذاری‌های کلی به منظور جهش تولید و حل مشکلات واحدهای تولیدی را بیان کردند.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه