logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

بزرگترین بسته تحریم‌های انگلیس علیه نفتکش‌های روسیه اعلام شد

بزرگترین بسته تحریم‌های انگلیس علیه نفتکش‌های روسیه اعلام شد
وزیر خارجه انگلیس اعلام کرد لندن، بزرگترین بسته تحریم‌ها را علیه ناوگان سایه روسیه شامل ۳۰ نفتکش، وضع می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دیوید لمی، قبل از نشست وزیران خارجه گروه هفت، به خبرنگاران گفت: انگلیس بزرگترین بسته تحریم‌ها را علیه کشتی‌های حمل کننده نفت تحریمی روسیه که به ناوگان سایه معروف شده‌اند، اعلام کرده است. این کشتیها طی سال گذشته، نفت و محصولات نفتی به ارزش میلیاردها دلار حمل کردند.

هدف انگلیس از این تحریم‌ها، محدود کردن درآمدهای نفتی روسیه است و با این تحریم‌ها، تعداد نفتکش‌های تحت تحریم انگلیس، به ۷۳ کشتی می‌رسد.

نفتکش‌هایی که تحریم شده اند، اجازه ندارند وارد بنادر انگلیس شوند یا از خدمات دریایی این کشور بهره مند شوند.

بر اساس گزارش رویترز، وزیر خارجه انگلیس همچنین اظهار کرد: بی‌نهایت مهم است که در این نشست گروه هفت، همه همکاران همچنان به همبستگی با اوکراین ادامه دهند و مطمئن هستیم که اوکراین می‌تواند منابع مالی و تجهیزات نظامی را برای سپری کردن سال ۲۰۲۵ داشته باشد.

تحریم‌های انگلیس در حالی اعلام شد که تعداد رو به رشدی از نفتکش‌هایی که به دلیل مشارکت در انتقال نفت روسیه، تحریم شده بودند، دوباره به فعالیت بازگشته اند و به تلاش غرب برای محدود کردن دسترسی مسکو به دلارهای نفتی، ضربه زده اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه