اخبار داغ

زعفران؛ گیاه جادویی از نگاه طب سنتی

زعفران؛ گیاه جادویی از نگاه طب سنتی
زعفران در طب سنتی، گیاهی با طبغ گرم و خشک شناخته شده است که به عنوان یک داروی تعادل‌دهنده برای بدن عمل می‌کند. در این مجال مطلبی از جعفر ابوالقاسمی‌نژاد شیرازی، گروه طب سنتی ایرانی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز را در این رابطه می‌خوانیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طبع گرم زعفران باعث افزایش جریان خون در بدن می‌شود و بهبود عملکرد سیستم گوارشی را تسهیل می‌کند. همچنین می‌تواند در بهبود عملکرد قلب و عروق و کاهش فشار خون موثر باشد.

زعفران به عنوان یک داروی مفید در طب سنتی مورد توجه قرار می‌گیرد که در کاهش عرق‌زایی و تعادل‌دهنده ترشحات بدن کمک می‌کند. به همین دلیل زعفران به عنوان یک داروی مفید در طب سنتی شناخته می‌شود.

زعفران در تقویت حافظه و یادگیری، کاهش فشارخون، کاهش چربی خون، درمان آسم، رفع نفخ شکم، درمان حالات تشنجی و درد دندان مؤثر است و از دیدگاه طب سنتی، زعفران تمایل و نفوذ مواد غذایی و داروها را به قلب افزایش می‌دهد.

در طب سنتی زعفران به عنوان آرام‌بخش و کمک‌کننده به درمان و رفع افسردگی و استرس شناخته شده، چرا که همچنین مصرف زعفران شادی‌آور است و سبب تقویت قلب می‌شود. اگر دچار بی‌خوابی هستید، می‌توانید با نوشیدن دمنوش زعفران که به عنوان آرام‌بخش و خواب‌آور عمل می‌کند، آرامش بیابید.

اگر می‌خواهید همیشه خندان و شاد باشید، از دمنوش زعفران بنوشید. زعفران ضد تشنج است و همچنین برای تقویت مغز و حواس مفید است. خوردن دمنوش زعفران سبب هضم غذا می‌شود و گاز معده را نیز برطرف می‌کند، همچنین کبد را تصفیه و قوی می‌کند.

زعفران دارای مقدار زیادی آهن، منگنز، پتاسیم و ویتامین C و B6 است. از این رو مصرف آن برای رفع بسیاری از بیماری‌ها مانند تنظیم قندخون، رفع کم خونی، تنظیم فشارخون و مقابله با عفونت‌ها و بسیاری از بیماری‌ها موثر است.

توصیه می‌شود افراد با مزاج سرد بیشتر از دمنوش زعفران بنوشند و این در حالی است که به نظر می‌رسد فرد دارای مزاج صفراوی و کبد گرم، از زعفران بهره چندانی نبرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه