وزیر گردشگری خبر داد:
افزایش سهم گردشگری خارجی در ایران
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با اشاره به هدفگذاری در حوزه خلیج فارس و کشورهای اسلامی، گفت: هدفگذاری به ویژه در سال ۲۰۲۵ در کشورهای چین و هند و در حوزههای منطقه آسیای میانه و قفقاز تمرکز دارد که با ورود گردشگر خارجی و ارز به کشور بیش از ۱۰۰ نوع شغل فعال میشود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید رضا صالحی امیری در سفر به مازندران در حاشیه بازدید از مناطق گردشگری شهرستان نور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«بلاغ» اظهار کرد: با توجه به مشکلات سرمایهگذاران در استان مازندران سه محور اصلی آن در منابع طبیعی جنگلی و جلگهای و محیط زیست و تاسیسات دسترسی آب و برق و ... است.
وی با اشاره به منطقه آبشار آبپری افزود: مشکلاتی در اشتغال مردم منطقه وجود دارد که به معیشت مردم گره خورده است و به صورت طبیعی موانع جدی وجود دارد که باید رفع شود.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خاطرنشانکرد: ما متعهد هستیم چهار دستگاه وزارت نیرو در حوزه آبی، جهاد کشاورزی حوزه منابع طبیعی، جنگلی و جلگهای، محیط زیست و میراث فرهنگی و گردشگری جلسهای برای رفع مشکلات برگزار کنیم و باید مشکلات در این دولت رفع شود.
صالحیامیری با اشاره به جلسه مستقیم با سرمایهگذاران بر رفع مشکلات بیان کرد: بیش از ۲۰۰ پروژه فعال با سرمایهگذاری ۴۷ هزار میلیارد وجود دارد که هتل پنج ستاره آراز نوشهر بیش از ۱۲۰ میلیون دلار در آن هزینه شد با بیش از ۵۰۰ سوئیت و ظرفیتهایی که دارد میتواند ایجاد اشتغال و گردش مالی بسیار خوبی داشته باشد و گردشگری همزمان ۱۰۰ شغل را فعال میکند مانند ترابری هوایی و زمینی بازار، هتل، رستوران و ... که همه مشاغل یک شهرستان فعال میشود.
وی گفت: گردشگری درگیرکردن همه مشاغل در مسیر توسعه استان و شهرستان است و در استان مازندران از نزدیک مشکلات را بررسی و جمعبندی و جلسهای با حضور وزرای مربوطه و نمایندگان برای بررسی و رفع مشکلات برگزار میشود.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی افزود: مازندران ظرفیتهای بسیاری دارد که باید از این ظرفیتها برای جذب گردشگری خارجی و داخلی استفاده کرد و گردشگران بیش از هر چیزی نیاز به محیط، اسکان و مجموعه خدمات امن دارند، هتلهایی در ساحل و حوزههای جنگلی و جلگهای ساخته شد و در مجموعه گردشگری الیمالات، سرمایهگذار با انگیزه جدی در حال پیگیری است و کارهای زیبا و نوعی را در این مسیر انجام داد اما باید برای حفظ محیط زیست و جنگلها همه با هم تلاش کنیم که این مسائل هیچ تعارضی با هم ندارند.
صالحیامیری تأکید کرد: آموزش و پرورش، آموزش عالی و صدا و سیما باید تلاش کنند تا طبیعت را با زیست مردم آشتی دهند و نسل جدید از این ظرفیت برخوردار هست و یکی از مسائل جدی مازندران، احداث بنا و توسعه گردشگری در حوزه جنگلی و جلگهای و محیط زیست است و زیرساختها مانند آب، برق، تلفن برای اقامتگاهها، هتلها و بوم گردیها باید تأمین، سرمایهگذار حمایت و موانع رفع شود.
وی اشاره به با هدفگذاری در حوزه خلیج فارس و کشورهای اسلامی مانند اندونزی، مالزی و ... افزود: هدفگذاری به ویژه در سال ۲۰۲۵ در کشورهای چین و هند و در حوزههای منطقه آسیای میانه و قفقاز تمرکز دارد که با ورود گردشگر خارجی و ارز به کشور بیش از ۱۰۰ نوع شغل فعال میشود و گردشگری فقط یک خدمات برای بازدید کننده نیست بلکه کسی که به مقصد این فضا میآید اقامت، رستوران و مجموعه خدماتی که نیاز دارد در مسیر دریافت میکند و این یعنی اشتغال و گردش مالی و گردشگری یعنی حیات و زیست مردم و ایجاد انگیزه برای اینکه خانوادهها در محیطهای تفریحی کنار هم باشند و فراتر از یک مکان مطرح است و یک نیاز برای جامعه در راستای زیست اجتماعی، فرهنگی و اوقات فراغت است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همچنین در جریان بازدید از روستای توریستی بونده محمودآباد با بیان اینکه این محدوده باید به عنوان مقصد گردشگری معرفی شود، گفت: روستای بونده بسیار زیباست و جنگل بسیار بکر و جذابی دارد؛ این محدوده ظرفیت تبدیل به پارک جنگلی را دارد.
وی با اشاره به اینکه این منطقه با یک سرمایهگذاری عظیم تبدیل به مقصد گردشگری میشود، افزود: باید طرحی جامع و کتابچه طرح برای این پروژه دیده شود و ما کمک خواهیم کرد تا موانع موجود در استان و حتی در سطح ملی مرتفع شود. این محدوده قطعا میتواند به قطب گردشگری تبدیل شود.
صالحیامیری در پایان با اشاره به اینکه ایران اکنون جزو هفت کشور برتر جذاب دنیا است و و از نگاهم جزو سه کشور نخست هستیم، گفت: باید ظرفیتهای ایران را به دنیا بشناسانیم و باید زیرساختها را در کشور توسعه و تقویت کنیم.
ارسال دیدگاه