اخبار داغ
  1. خبر شهادت نیروهای ایرانی در یمن صحت ندارد
  2. رئیس‌جمهور با هیچ‌کس پیمان برادری نبسته است
  3. برکناری معاون پارلمانی دولت پس از تایید خبر سفر به قطب جنوب
  4. رکوردشکنی گیشه در نوروز ۱۴۰۴؛ تحول در سینمای ایران یا تکرار چالش‌های گذشته؟
  5. پیش‌بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۴/ رکود و ناکامی دولت در تحقق وعده مسکن در سال 1403
  6. دولت به وعده‌های معیشتی عمل نکرد/ برخی مدیران به‌صورت موشکی به پست‌های بالا پرتاب می‌شوند
  7. دولت را ملزم خواهیم کرد که قانون برنامه هفتم را عملیاتی کند
  8. همه تبعات یک تصمیم اشتباه؛ شمشیربازی به‌دنبال بازگشت آب رفته به جوی!
  9. انتقالی بزرگ با نتیجه‌ای ناموفق؛ در انتظار فصل تو، تمام فصل‌ها گذشت!
  10. مسیر ایران‌دوستی با هادی چوپان؛ گرگ‌ها بالاتر از همه می‌ایستند!
  11. بازار ارز توافقی ۱۴۰۳؛ حقیقت یا رویا؟/ ۹۷ درصد انحصار ارز در کشور در دست عوامل دولتی
  12. مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست چون حاصلی ندارد/تجربه ملت ایران از مذاکره با یک گزینه استثنا
  13. پشت پرده تبلیغات اجاره یک شب آپارتمان مبله/ تهران در تسخیر فساد پنهان؟
  14. وضعیت جاده‌ های کشور 13 فروردین / وضعیت آب و هوای جاده ها
  15. تغییرات اقلیمی و نابودی یخچال‌های طبیعی؛ بحرانی که باید جدی بگیریم
  16. آخرین تحولات خودروهای وارداتی در سال 1403/ بازار خودروهای خارجی در سال 1404 به کدام سو خواهد رفت؟
  17. مجلس سال گذشته مقابل یک لایحه خطرناک ایستادگی کرد/تنها چند ماه برای نظارت و قانون گذاری فرصت داشتیم
  18. تلخ کامی اصلاح طلبان رادیکال در چالش با پزشکیان/دولت چهاردهم و گریختن از تله سهم خواهی تندروها
  19. مبارزه گلادیاتور تا نفس آخر/ پادشاه یک‌دست؛ این بار نوبتت نبود حسن!
  20. پروازی بدون بازگشت/ رئیس جمهوری خستگی ناپذیر که ماندگار شد

در تجلیل از کارمندان توان‌یاب؛

دنیامالی: شرایط خاص هم‌کاران را درک می‌کنم؛ ساختار شهری ما مناسب نیست

دنیامالی: شرایط خاص هم‌کاران را درک می‌کنم؛ ساختار شهری ما مناسب نیست
وزیر ورزش و‌ جوانان گفت : سرمایه یک مجموعه نه به بودجه و نه به اختیارات قانونی، بلکه سرمایه یک سازمان به نیروی انسانی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ مراسم تجلیل از توان‌یابان این وزارتخانه ، امروز (سه شنبه) برای اولین بار با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان و برنا فیروزی معاون توسعه مدیریت و‌ منابع برگزار شد.

دنیامالی در این مراسم تجلیل ضمن ابراز خوشحالی به جهت دیدار با همکاران اظهار داشت: با دیدن همکاران انرژی مثبت میگیرم و این دیدارها را به فال نیک خواهم گرفت. تلاش خواهم کرد تا همکاران شرایط بهتری داشته باشند و از هیچ‌کاری کوتاهی نخواهم کرد و اعتقاد دارم اگر همکاران ما دغدغه معیشتی نداشته باشند بهتر می‌توانند کار کنند.

وزیر ورزش و جوانان خاطر نشان کرد: همکارانی که شرایط خاص دارند و دارای فرزندان اوتیسمی هستند، شرایط این عزیزان غیر قابل توصیف است و کاملا شرایط آن‌ها را درک میکنم. این خانواده‌ها هزینه درمانی و نگهداری بسیار بالایی دارند و اینکه خود خانواده‌هایشان نیز در شرایط سخت به‌سر می‌برند و از خدا میخواهم به این خانواده‌ها توانایی نگهداری از عزیزانشان را دهد.

دنیامالی با بیان اینکه ساختار شهری باید طوری طراحی شود تا  افراد دارای شرایط خاص بتوانند به راحتی از امکانات شهری استفاده کنند، اظهار داشت: ما کارنامه قابل دفاع و قابل قبولی در این بخش نداریم و بارها در محیط شهری دیدیم که افراد دارای شرایط خاص برای عبور و‌ مرور با مشکل مواجه هستند.

وزیر ورزش و‌ جوانان نیروی انسانی را سرمایه  وزارتخانه دانست و افزود: سرمایه یک مجموعه نه به بودجه و نه به اختیارات قانونی است، بلکه سرمایه یک سازمان به نیروی انسانی است و هرچه نیروی انسانی فرهیخته و به کار تعلق  داشته باشد، کارها بهتر پیش می‌رود.

ضمنا در این نشست، مریم نورالهی مدیرکل توسعه منابع انسانی ،محمد عراقی مسئول ایثارگران و محسن معتمدکیا مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی حضور داشتند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه