مدیر کل منابع طبیعی مازندران:

برداشت شن و ماسه معادن باید براساس ضوابط و قانون انجام گیرد

برداشت شن و ماسه معادن باید براساس ضوابط و قانون انجام گیرد
مدیر کل منابع طبیعی مازندران اظهار داشت: برداشت شن و ماسه معادن باید براساس ضوابط و قانون انجام گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از سوادکوه آنلاین ستار بابایی با اشاره به چگونگی دریافت مجوز برداشت معادن اظهار داشت: درخواست از طریق صنعت ومعدن از منابع طبیعی استعلام می شود، منابع طبیعی نیز بر اساس قانون و وظایف محوله استعلام ها را پاسخ می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سوادکوه آنلا,

وی ادامه داد: در نقاطی که منع قانونی ندارد مانند گونه های ممنوع القطع و ضمن بررسی شرایط عرصه با توجه به دستور العمل ها  موافقت می شود .

,

مدیرکل منابع طبیعی در خصوص معادن شن و ماسه در سوادکوه تصریح کرد: در خصوص برداشت بی رویه معادن شن و ماسه سوادکوه زیاد بحث شد، در معادن  برای جابجایی مواد به توزیع مناسبی نیاز است.

,

بابایی با بیان اینکه باید در چارچوب قانون عمل شود، افزود: نسبت به معادن و سطوح معدنی حساسیتها بسیار بالاست، اما آن چیزی که مهم است کارها بر اساس قانون انجام شود و قوانینی  که در عرصه های محیطی و زیستی وجود دارد مورد توجه قرا گیرد.

,

این مقام مسئول در پایان تاکید کرد: برداشت شن و ماسه معادن باید براساس ضوابط و قانون انجام گیرد.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه