امام جمعه بافت:
وحدت بزرگترین مانع بر سر راه اهداف چپاولگرایانه استکبار
مسلمانان باید به ریسمان الهی چنگ زنند و بدانند که گروهای تکفیری جز هیچکدام از مذاهب اسلامی نیستند چرا که اهل سنت نیز آنها را ترد کردند و آنها مورد انزجار اهل سنت و شیعه هستند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، امام جمعه بافت در خصوص علت نامگذاری هفته وحدت در گفتگو با خبرنگار“اقطاع” گفت: اهل سنت ۱۲ ربیع الاول را ولادت پیامبر(ص) و شیعه ۱۷ ربیع را ، به همین خاطر فاصله بین این دو زمان را هفته وحدت نامگذاری کرده اند.ین نامگذاری پیش از انقلاب نیز در سیستان و بلوچستان اجرا شده است؛ زمانیکه حضرت آیتالله خامنهای در ایرانشهر روزگار تبعید خود را سپری میکردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “اقطاع, ,
,
, وی تصریح کرد: بزرگترین مانع بر سر راه برنامه های اختلاف انگیز و چپاولگرایانه استکبار وحدت است . به همین خاطر هفته وحدت فرصت استثنایی برای روشنگری و آگاه ساختن پیروان مذاهب اسلامی درباره وحدت و اهمیت آن و نقش این اصل مهم اسلامی در خنثی کردن توطئه دشمنان اسلام است.
,حجةالاسلام مهدی زاده اذعان داشت: دشمنان اسلام به خوبی می دانند چنانچه وحدت در جهان شکل گیرد دیگر جایی برای جنایت و جسارت علیه اسلام و غارت سرمایه های مسلمانان باقی نمی ماند. لذا جهان اسلام برای تبدیل شدن به یک قدرت یکپارچه و بسیار توانمند باید وحدت را حفظ کند
,وی افزود: مذاهب اسلامی باید وحدت را حفظ کنند چرا که کتاب همه یکی است و آن قران است، دین همه یکی است و آن اسلام است و پیامبر همه یکی است و آن رسول اکرم(ص) است که اگر به این سه اصل توجه داشته باشند به قدرت عظیمی تبدیل خواهند شد که تمام قدرتها در مقابل آن ناچیز خواهند بود.
,مهدی زاده در خصوص گروهای تروریستی داعش در منطقه گقت: دشمن در صدد است این اتحاد و انسجام را از بین ببرد. لذا با پروراندن گروههای تروریستی چون داعش در منطقه به نام اسلام ، می خواهد اسلام هراسی را ترویج دهد.
,وی افزود: مسلمانان باید به ریسمان الهی چنگ زنند و بدانند که گروهای تکفیری جز هیچکدام از مذاهب اسلامی نیستند چرا که اهل سنت نیز آنها را ترد کردند و آنها مورد انزجار اهل سنت و شیعه هستند.
,امام جمعه بافت بیان داشت: این گروهای تکفیری با ساده لوحی برخی وهابیون تکفیری مسلمان را برای کشتن مسلمان آماده می کنند. زمانی غرب از عملیاتهای استشهادی اسلام ترس داشت ولی متاسفانه امروز می بینیم که جریاناتی که مسلمانان را علیه مسلمانان واقعی فعالیت می کنند راه می اندازند. مذاهب اسلامی باید دست پنهان استکبار را ببینند و در صدد حفظ وحدت باشند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه