اخبار داغ
  1. مردم از حداقل‌های درمانی محروم‌اند/ وزارت بهداشت نباید جلوی افزایش ظرفیت پزشکی را بگیرد
  2. شیعه جعفری؛ میراث ماندگار امام صادق(ع)
  3. شکست مفتضحانه آمریکا در طبس؛ آتش غرور ایران از دل طوفان شن
  4. عشق‌ ورزی از طريق صدا امری فطری است/ عشق به رادیو بازگشت به فطرت است
  5. تحریم‌های آمریکا علیه ایران در تناقض صریح با ادعای مذاکره است
  6. پزشکیان ۸ اردیبهشت به باکو می‌رود
  7. اعترافات هولناک متجاوز کفتارصفت؛ از قربانی بودن در کودکی تا شکار کودکان بی‌گناه
  8. ماسک از دولت ترامپ می‌رود
  9. دولت لایحه مربوط به معاهده بین ایران و روسیه را به مجلس ارسال کند
  10. جمهوری آذربایجان و ایران پاره‌های یک پیکرند
  11. دیدار وزیر امور خارجه با معاون اول نخست‌وزیر چین
  12. درآمد اتاق بازرگانی، کجا هزینه می شود؟/ چگونه شفافیت به اتاق بازرگانی باز می‌گردد
  13. دلار ارزان شد، پس چرا خودرو ارزان نمی‌شود؟
  14. تلاش رژیم صهیونیستی برای تخریب روند مذاکرات/ اتهام زنی های تازه فضاسازی علیه ایران است
  15. اتهام زنی های رژیم صهیونیستی تلاشی برای انحراف مذاکرات/ دست و پا زدن ها عامل بی ثباتی منطقه در منجلاب غزه
  16. مسئولان؛ تماشاگران خاموشِ مرگ طبیعت/ لاله‌های واژگون دیگر نمی‌خندند!
  17. بزرگداشت شیخ بهایی؛ نابغه‌ی بی‌بدیل/ از مسجد شاه تا کشکول، میراثی جاویدان از یک نابغه
  18. پله پله تا سقوط امید شهر خسته/ فرصت‌طلبی ساکت؛ اشتباه مدیران نساجی!
  19. یارانه نان، حقی که به مردم نمی‌رسد/ تفاوت قیمت آرد، عامل اصلی تخلفات
  20. وامی که به جای گره گشایی؛ گره می‌افزاید/ اعتمادی که باید به بازار اجاره مسکن برگردد

شمار شهدای غزه به مرز ۴۵ هزار نفر رسید

شمار شهدای غزه به مرز ۴۵ هزار نفر رسید
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه امروز (شنبه) با انتشار بیانیه‌ای آمار جدید شهدا و مجروحان را اعلام کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در روز ۴۳۵ جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد ارتش اشغالگر در ۲۴ ساعت گذشته ۲ کشتار دیگر را علیه غیرنظامیان فلسطینی در این باریکه مرتکب شده است.

بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، وزارتخانه یاد شده در ادامه افزود در این حملات ۵۵ فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۷۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

طبق اعلام این وزارتخانه، بدین ترتیب شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به ۴۴ هزار و ۹۳۰ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۶ هزار و ۶۲۴ نفر افزایش یافته است.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه همچنین تاکید کرد که تعدادی از قربانیان زیر آوار هستند و اورژانس و دفاع مدنی قادر به پیدا کردن اجساد آن‌ها نیستند.

از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۳۵ روز می‌گذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بی‌آبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان می‌دهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بین‌المللی اعلام کرد هیچ خانه‌ای در نوار غزه نیست که از ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به ساده‌ترین و اولیه‌ترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.

ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه می‌دهد و حدود ۲ ماه است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرال‌ها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.

در همین راستا، سازمان دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده می‌کند.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، تل‌آویو میلیاردها دلار تجهیزات نظامی مختلف از آمریکا دریافت کرده است. براساس اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، این تجهیزات شامل ناوگان جدید جنگنده‌های اف-۳۵، تانک، موتور خودروهای زرهی، خودروهای جنگی و هزاران تُن تجهیزات نظامی دیگر می‌شود.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعمل‌های دیوان بین‌المللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسل‌کشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه می‌دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه