logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

نتانیاهو: آمریکا دلیل حمله به یمن را درک می‌کند

نتانیاهو: آمریکا دلیل حمله به یمن را درک می‌کند
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در توجیه اقدام این رژیم برای حمله به زیرساخت‌های انرژی و بنادر یمن مدعی شد: «حوثی‌ها در حال حمله به سراسر جهان هستند و آمریکا و دیگران این را به‌خوبی درک می‌کنند.»

به گزارش راه دانا، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نخستین واکنش خود به حملات هوایی به یمن در بامداد پنجشنبه مدعی شد: «اسرائیل در حال محافظت از جهان دربرابر حوثی‌ها (انصارالله) است.»

 

رسانه‌های یمنی امروز اعلام کردند که رژیم صهیونیستی در حملاتی هوایی بنادر و تاسیسات غیرنظامی موجود در صنعاء و استان حدیده را هدف قرار داد که به شهادت ۹ نفر و زخمی شدن سه نفر دیگر انجامید.

 

این سومین حمله رژیم صهیونیستی به یمن از زمان آغاز جنگ غزه در اکتبر ۲۰۲۳ محسوب می شود، اولین حمله ماه ژوئیه و دومین حمله در سپتامبر علیه بندر حدیده و تاسیسات سوخت موجود در نیروگاه برق این شهر انجام شدند.

 

طبق گزارش تایمز اسرائیل، نتانیاهو در بیانیه‌ای تصویری مدعی شد: «آن‌ها (حوثی‌ها) نه تنها به ما حمله می کنند، بلکه به تمام دنیا حمله می کنند. آن‌ها به کشتیرانی و مسیرهای تجاری بین المللی حمله می کنند.»

 

او در توجیه اقدامات رژیم صهیونیستی مدعی شد: «وقتی اسرائیل علیه حوثی‌ها اقدام می‌کند، برای کل جامعه بین‌المللی عمل می‌کند و ایالات متحده و بسیاری دیگر این را به خوبی درک می‌کنند».

 

نتانیاهو همچنین ادعا کرد: «حوثی‌ها در حال یادگیری هستند و به سختی یاد خواهند گرفت که هر کسی که به اسرائیل حمله کند بهای بسیار سنگینی می‌پردازد».

 

ارتش یمن از نوامبر ۲۰۲۳ در حمایت از نوار غزه، حملات موشکی و پهپادی را علیه کشتی های باری مرتبط با رژیم صهیونیستی در دریای سرخ آغاز کرده و همینطور حملات موشکی و پهپادی را علیه اهداف مختلفی در عمق اراضی اشغالی انجام می دهد.

 

انصارالله توقف جنگ نسل کشی در غزه را شرط پایان یافتن این عملیات ها قرار داده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه