logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

در فاز دفاعی ضعیف عمل کردیم؛

گاریدو: درباره نقل‌وانتقالات حرف نمی‌زنم؛ در تیم من بهترین‌ها انتخاب می‌شوند!

گاریدو: درباره نقل‌وانتقالات حرف نمی‌زنم؛ در تیم من بهترین‌ها انتخاب می‌شوند!
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: نقل‌وانتقالات؟! درباره چیزی که 3 هفته دیگر است حرف نمی‌زنم!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ خوان کارلوس گاریدو در نشست خبری قبل از دیدار تیمش مقابل مس رفسنجان از چارچوب رقابت‌های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران، اظهار کرد: به خانواده صدف خالقی تسلیت می‌گوییم و با خانواده این مرحومه ابراز همدردی می‌کنیم. چندین نفر از باشگاه در مراسم خاکسپاری‌ حضور پیدا کردند تا با خانواده ایشان ابراز همدردی کنند. خیلی دردناک و غم انگیز است که این لحظات را ببینیم. امیدوارم تیم این توان را داشته باشد تا با کسب پیروزی برد را به خانواده مرحومه صدف خالقی تقدیم کنیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد شرایط این تیم پس از شکست مقابل سپاهان و نگرانی هواداران در خصوص جا ماندن از کورس قهرمانی، عنوان کرد: مهمترین هدف ما کسب سه امتیاز این مسابقه و پیروزی است و امیدواریم بتوانیم بازی را با برتری پشت سر بگذاریم. همیشه در مسابقات اتفاقاتی رخ می‌دهد اما باید با تلاش بیشتر، شرایط را پیش ببریم.

گاریدو ادامه داد: در دیدار قبلی بیش از ۷۰ دقیقه را ۱۰ نفره بازی کردیم. در مورد عادلانه یا ناعادلانه بودن اخراج گولسیانی نیز صحبت کردیم. نکته مهم این است که تیم بتواند جواب مناسبی به این ماجرا داشته باشد. ۱۰ نفره بودیم اما بازی نشان نمی‌داد که ۱۰ نفره هستیم و تیم شخصیت جنگندگی داشت. بازی‌ها روی یکدیگر اثرگذار است ولی ما توانستیم خوب بازی و رقابت کنیم و تا آخرین دقیقه جنگیدیم و اعضای تیم باید نسبت به کاری که انجام دادند احساس غرور کنند.

وی با اشاره به اینکه هدف ما کسب پیروزی مقابل مس رفسنجان است، گفت: هدف بلند مدت این است که در لیگ صدرنشین شویم اما در حال حاضر به فکر بازی فردا هستیم تا تیم نمایش خوبی داشته باشد و بتوانیم ۳ امتیاز را کسب کنیم و روند رو به رشد خود را حفظ کنیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد استراتژی خود در خصوص عملکرد ناامید کننده مهاجمان تیمش، بیان کرد: هر روز باید کار کنیم تا بتوانیم عملکرد بهتری را از بازیکنان شاهد باشیم. در بهترین شکل تمرین کنیم و بهترین شکل بازی کنیم و بدانیم که همگی از پرسپولیس همواره توقع پیروزی دارند. همه اعضای تیم باید این موضوع را بدانند که وقتی وارد زمین می‌شوند باید تمام تلاش خود را به کار گیرند. در فوتبال نهایتا همه به دنبال پیروزی هستند و باید تعادل بین خوب دفاع کردن و خوب حمله کردن برقرار شود. باید در ابتدا خوب دفاع کنیم و پس از آن بتوانیم به دروازه حریف خوب حمله کنیم. وقتی خوب دفاع می‌کنید گل کمتری برای برتری نیاز دارید و ما هم برخی بازی‌ها را با یک گل پیروز شده‌ایم و پس از آن همه چیز عالی بوده است. 

گاریدو ادامه داد: باید از نظر دفاعی تمرکز بالایی داشته باشیم و زمانی که موقعیت گلزنی ایجاد می‌شود گل‌های مورد نیاز را بزنیم تا بتوانیم پیروز شویم. امیدوارم فردا بتوانیم نسبت به تیم حریف بیشتر گل بزنیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامه‌هایش برای تقویت تیم پرسپولیس، خاطرنشان کرد: همه بازیکنان باید روی پیروزی تمرکز داشته باشند و سایر مسائل ذهنم را مشغول نکرده است. تمرکز من صرفا روی پیروزی در بازی فرداست. سرمربی باید در حال زندگی کند و نمی‌توانم در مورد چیزی فکر کنم که سه هفته دیگر خواهد آمد. زمانی که وقتی چیزی فرا برسد حتما در موردش صحبت می‌کنم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد تعادل خط دفاعی و خط حمله این تیم و همچنین عدم دستیابی به ترکیب ثابت در خط هافبک این تیم، اظهار کرد: معمولا دفاع آخرهای تیم کنعانی‌زادگان و گولسیانی بودند و مرتضی پورعلی گنجی نیز حضور داشت. ما در خط دفاعی توازن داشته‌ایم. وقتی می‌خواهیم موضوعات را تحلیل کنیم باید عمیقا تحلیل کنیم. ما در کادر فنی در حال کار کردن هستیم. همواره دنبال حقیقت ثابت نیستیم و از خودمان نیز توقع داریم حتی بیشتر از آن چیزی که از ما توقع دارند. 

گاریدو افزود: شما نسبت به مسائلی که مد نظر دارید پافشاری می‌کنید. ما در لیگ ۷ گل دریافت کرده‌ایم و در ۹ هفته اول ۳ گل دریافت کرده و در ۳ هفته اخیر ۴ گل دریافت کرده‌ایم. خب منظورمان از این قضیه چیست؟ در طول لیگ خوب دفاع کرده‌ایم اما در هفته‌های اخیر از نظر فشار دفاعی کمتر بوده‌ایم و نسبت به هفته‌های دیگر لیگ گل بیشتری دریافت کرده‌ایم. پیامی که در داخل تیم وجود دارد این است؛ باید از نظر تدافعی شرایط را بهتر کنیم. وقتی در مورد یک مطلبی صحبت شده و به یک مشکل بزرگی تبدیل می‌شود، باید عکس العمل مثبت داشته باشیم و این مسائل را از بین ببریم. ما از روی نقطه کرنر چند گل دریافت کردیم؟ ما فقط یک گل آن هم مقابل سپاهان دریافت کرده‌ایم در حالی که ۴۴ کرنر داده‌ایم‌.

وی با بیان اینکه نباید صحبت‌های مرا قطع کنید و باید اجازه دهید صحبت‌هایم کامل شود در واکنش به خبرنگار سوال کننده، تصریح کرد: وقتی یک نفر در حال پاسخگویی است و شما دخالت می‌کنید و صحبت‌هایش را قطع می‌کنید این مسئله احترام را از بین می‌برد و نباید به سوالات شما پاسخ دهم. اولین کار شما این است که اجازه دهید به سوالتان پاسخ دهم. از یک مسئله کوچک یک موضوع بزرگ درست می‌کنید که قطعا اینگونه نیست. ما باید بیشتر کار کنیم و در طول فصل برخی از مسائل هستند که می‌توانند خوب یا بد باشند؛ مثل بازیکنان که یک زمان عملکردشان بد می‌شود این بدان مسئله نیست که کلا بد هستند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به سوالی مبنی بر عملکرد ضعیف فرشاد احمدزاده و احتمال جایگزینی یاسین سلمانی، گفت: این ارزیابی‌های شخصی است و هر فردی می‌تواند نظر خودش را داشته باشد. هر فردی با عینک خودش به مسائل نگاه می‌کند. من به تمرینات نگاه می‌کنم و عملکرد بازیکنان در هر روز ارزیابی می‌شود و از بازیکنانی استفاده می‌کنم تا با آنها بتوانیم مسابقات را پیروز شویم. 

گاریدو ادامه داد: وقتی بازیکنی در ترکیب اصلی قرار ندارد مطمئنا تلاش می‌کند و در ترکیب قرار می‌گیرد. هر کسی بتواند شرایط بهتری داشته باشد مستحق بازی کردن است. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه