logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

اردوغان: در تعیین ساختار دولت به دمشق کمک می‌کنیم

اردوغان: در تعیین ساختار دولت به دمشق کمک می‌کنیم
رئیس‌جمهور ترکیه در کنفرانسی خبری با اعلام سفر وزیر امور خارجه این کشور به سوریه در روزهای آتی برای رایزنی با دولت انتقالی این کشور، گفت که آنکارا در مسیر تعیین ساختار دولت سوریه به آن کمک خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه که به تازگی در اجلاس دی۸ که در مصر برگزار شد با همتایان خود دیدار کرد، در جمع خبرنگاران به سوالاتی آن‌ها درباره تحولات منطقه پاسخ داده و گفت که «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه این کشور قرار است به زودی به سوریه برود.

خبرگزاری آناتولی با انتشار این مطلب گزارش داد که اردوغان گفت: ما نشان خواهیم داد که زمان خنثی‌ کردن سازمان‌های تروریستی در سوریه فرا رسیده است. این کار را برای جلوگیری از رسیدن تهدید به جنوب مرزهایمان انجام خواهیم داد. ما از مردم سوریه برای مدیریت صلح‌آمیز روند انتقال حمایت می‌کنیم.

رئیس‌جمهور ترکیه بیان کرد: امیدوارم تحولاتی که در دوران پیش رو رخ خواهد داد، امکان بازگشت داوطلبانه برادران سوری‌مان به وطنشان را فراهم کند. برادران ما در سوریه خودشان درباره آینده‌شان تصمیم خواهند گرفت و ما در ساختار دولت به آن‌ها کمک خواهیم کرد.

او با اشاره به این‌که عمر حزب کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) و شاخه‌های آن به پایان رسیده است، گفت: با ایجاد فضای اعتماد در سوریه، از ارائه کمک‌های سازمان‌های تروریستی به شبه‌نظامیان جلوگیری خواهد شد.

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین گفت که آنکارا هر کاری برای اطمینان یافتن از پاسخگو کردن دولت اسد در دادگاه‌های بین‌المللی انجام خواهد داد که طبق ادعای او رفتار بی‌رحمانه‌ای با مردم خود داشته است.

او افزود: ما باور نداریم که هر حکومتی در سوریه بتواند به همکاری با سازمان‌های تروریستی ادامه دهد. سرشاخه‌های سازمان‌های تروریستی مانند داعش و پ‌ک‌ک در کوتاه‌ترین زمان از بین خواهند رفت‌.

اردوغان گفت: لغو تحریم‌ها علیه حکومت سوریه به نفع بازسازی این کشور خواهد بود.

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین درباره پیشروی‌های متجاوزانه ارتش رژیم صهیونیستی در سوریه پس از سقوط دولت اسد گفت: آمریکا و کشورهای غربی مسؤولیت بزرگی برای متوقف کردن اسرائیل دارند. باید با رساترین صدا گفت که اشغال سرزمین‌های سوری غیرقابل قبول است.

او افزود: ما به روابط تجاری خود با عراق و سوریه ادامه خواهیم داد. این حرکت جدیدی برای سوریه و ترکیه خواهد بود.

اردوغان با اشاره به مسیر پیش روی دولت انتقالی سوریه برای مبارزه با تروریسم گفت: دولت جدید نیازهای متعددی در این زمینه دارد. ما آن‌ها را در این مسیر  تنها نخواهیم گذاشت. نباید در مسیر مبارزه با داعش و پ‌ک‌ک تنها بمانند. خوشحالم از این‌که شاهد تماس‌های کشورهای جهان اسلام و غرب با آقای جولانی هستم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه