logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مدیرعامل شرکت آبفای استان سمنان خبر داد:

تأمین آب شُرب ۵۷۶ خانوار روستای فرومد

تأمین آب شُرب ۵۷۶ خانوار روستای فرومد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: پروژه حفر چاه آب شرب تمامی ۵۷۶ خانوار ساکن در روستای فرومد را تأمین خواهد کرد و جمعیتی بالغ بر یک‌هزار و ۵۲۹ نفر از مزایای آن بهره‌مند خواهند شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منصور کشاورزیان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ با بیان اینکه حفر چاه آب شرب روستای فرومد در مراحل پایانی است، اظهار کرد: پروژه حفر چاه آب شرب در روستای فرومد از پیشرفت ۹۰ درصدی برخوردار بوده و هدف اصلی این پروژه تأمین کسری نیازهای آب شرب و بهبود کیفیت زندگی ساکنان این روستا است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان افزود: با اجرای این پروژه انتظار می‌رود مشکلات کمبود آب شرب در این منطقه به طور قابل توجهی کاهش یابد.

کشاورزیان با تأکید بر اهمیت این پروژه در تأمین رفاه روستاییان بیان کرد: پروژه حفر چاه آب شرب تمامی ۵۷۶ خانوار ساکن در روستای فرومد را تحت پوشش قرار می‌دهد و جمعیتی بالغ بر یک‌هزار و ۵۲۹ نفر از مزایای آن بهره‌مند خواهند شد.

وی همچنین به تلاش شرکت پیمانکار این پروژه اشاره کرد و گفت: شرکت «اروم آب» به‌عنوان مجری این پروژه با جدیت و تلاش‌های خود توانسته است در مدت زمان تعیین‌شده پیشرفت چشمگیری را در این زمینه محقق کند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان درخصوص زمان‌بندی این پروژه اظهار داشت: مدت زمان اجرای این طرح 6 ماه پیش‌بینی شده و با توجه به سرعت پیشرفت آن به‌زودی شاهد بهره‌برداری کامل از این پروژه خواهیم بود.

وی بیان کرد: اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژه مبلغی معادل ۶۵ میلیارد ریال است که به منظور تأمین دسترسی به آب شرب سالم و بهداشتی برای ساکنان روستای فرومد هزینه می‌شود.

کشاورزیان با اشاره به تأثیر این طرح در بهبود کیفیت زندگی روستاییان تأکید کرد: امیدواریم با بهره‌برداری از این چاه آب شرب مشکلات کم‌آبی این منطقه به حداقل برسد و ساکنان فرومد بتوانند از آب شرب سالم و بهداشتی بهره‌مند شوند زیرا این موضوع نقش مهمی در ارتقای سطح بهداشت و رفاه این روستا خواهد داشت.

وی ابراز کرد: با تکمیل این پروژه و بهره‌برداری از آن نیازهای آبی این منطقه به طور پایدار تأمین شود و به‌عنوان گامی مؤثر در توسعه زیرساخت‌های روستایی استان سمنان به‌شمار رود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه