logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  2. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  3. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  4. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  5. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  6. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  7. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  8. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  9. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  10. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  11. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  12. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  13. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  14. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  15. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  16. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  17. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  18. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  19. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  20. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن

در نشست‌های تخصصی سومین روز تلکام ۱۴۰۳ چه گذشت؟

در نشست‌های تخصصی سومین روز تلکام ۱۴۰۳ چه گذشت؟
دو نشست تخصصی با محوریت هوش مصنوعی، همزمان با سومین روز از نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳، در غرفه ایرانسل برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی ایرانسل، نشست تخصصی «حکمرانی و فرهنگ تجربه مشتری و عناصر پیاده‌سازی تجربه دیجیتال مشتری» و نشست «تحول دیجیتال با تحلیل کلان‌داده‌ها و هوش تجاری»، چهارشنبه پنجم دی‌ماه، در نمایشگاه تلکام۱۴۰۳ برگزار شد.

در اولین نشست که با حضور دکتر حمیدرضا حداد پژوهشگر تحلیل داده و هوش تجاری برگزار شد، به نقش تحلیل کلان‌داده و هوش تجاری در مسیر تحول دیجیتال، پرداخته و در عین حال چالش‌ها و موانع موجود در راستای پیاده‌سازی راهکارهای تحلیل داده و هوش تجاری، مورد بررسی قرار گرفت.

حداد در این نشست درباره نحوه مدیریت و حاکمیت داده به صحبت پرداخت و روش‌های نوین درآمدزایی از این حوزه را مرور کرد.

همچنین مباحثی همچون تأثیر توسعه فناوری‌هایی مانند 5G و اینترنت اشیاء بر افزایش حجم و تنوع داده‌ها مطرح شد.

نشست “حکمرانی و فرهنگ تجربه مشتری و عناصر پیاده‌سازی تجربه دیجیتال مشتری” نیز با حضور دکتر محمدتقی عیسائی دانشیار دانشگاه صنعتی شریف و گلسا دادفر مدیر ارشد تجربه مشتری ایرانسل برگزار شد.

در این نشست، به ارائه راهکارهایی درباره چگونگی تنظیم حکمرانی سازمانی، برای پیاده‌سازی تجربه دیجیتال مشتری پرداخته و توضیحاتی درباره رویکردهای ضروری و مؤثر در زمینه ایجاد فرهنگ تجربه مشتری، ارائه شد.

مؤلفه‌هایی که بیشترین تأثیر در بهبود تجربه دیجیتال مشتری در مدل‌های حکمرانی جدید را دارند، بخش دیگر صحبت‌های این استاد دانشگاه بود.

دادفر نیز، در این نشست، ضمن بررسی چالش‌ها و موانع پیش‌رو در راستای پیاده‌سازی یک تجربه دیجیتال یکپارچه و مبتنی بر داده‌های مشتری، به مشکلاتی که بر سر راه حفظ حریم خصوصی و امنیت داده وجود دارد، پرداخت.

وی همچنین گفت: تجربه مشتری دیجیتال، نه‌تنها بر رضایت مشتری تأثیر دارد، بلکه بر فرآیندهای داخلی سازمان نیز تأثیرگذار است.

مدیر ارشد تجربه مشتری ایرانسل، در پایان به پیش‌بینی آینده تجربه مشتری در صنعت ارتباطات و ایرانسل پرداخت و تشریح کرد که چگونه می‌توان از فرصت‌های جدید در این زمینه بهره برد.

نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳ تا ۶ دی‌ماه ادامه دارد و ایرانسل در سالن اصلی (۸و۹) نمایشگاه، از ساعت ۸ تا ۱۶ پذیرای بازدیدکنندگان است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه