سفیرافلاک گزارش میدهد؛
زدودن زنگار محرومیت از سیمای مناطق محروم
بنیاد مستضعفان با همه توان برای رفع محرومیت مردم مناطق کمبرخوردار لرستان آستین همت بالا زده و خدمات قابل توجهی را در حوزههای عمرانی، اشتغال، آموزشی و سایر بخشها ارائه میدهد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از سفیرافلاک، در دل روستاها و مناطقی از استان، محرومیت موج میزند و مردمانی چشم انتظار نشستهاند تا با حضور گروههای جهادی و بنیاد مستضعفان، گِره از مشکلات آنها باز شود.
محرومیت را میتوان در چشمان مادر سرپرست خانواری دید که چند فرزند یتیم دارد و بیسرپناه، رنج میکشد، محرومیت را میتوان در چهره معصومانه کودکی دید که علاقمند به درس بوده ولی با این همه استعداد، تهی از امکانات آموزشی به آینده مینگرد، محرومیت را میتوان در چشمان جوانی دید که به دلیل نداشتن سرمایه برای ایجاد اشتغال، با هزار مشکل مواجه شده است.
اما در کنار این همه مشکلات ریز و درشت، بنیاد مستضعفان با همه توان برای رفع محرومیت مردم این مناطق، آستین همت بالا زده و خدمات قابل توجهی را در حوزههای عمرانی، اشتغال، آموزشی و سایر بخشها ارائه میدهد.
۸۲۰ طرح در مناطق محروم اجرا شد
ایمان شرفیزاده مجری برنامههای بنیاد علوی لرستان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» اظهار داشت: بنیاد علوی در راستای اقدامات بنیاد مستضعفان طی سنوات گذشته با همکاری دستگاههای اجرایی، مشارکت مردم و گروههای جهادی توانسته اقدامات و برنامههایی را در حوزههای عمرانی، زیرساختی، اشتغالزایی، توزیع بستههای معیشتی، سبد حمایتی مادران باردار و شیرده، توزیع البسه، تهیه مسکن، کمک به ایتام و خانواده زندانیان انجام داده است.
وی افزود: حسب ابلاغ بنیاد مستضعفان، ماموریتهای ابلاغی و برنامههای اجرای بنیاد علوی در سال جاری در سطح استان حول چند محور تعریف شده که ماموریت اصلی و محوری ما، پیشرفت اقتصادی مناطق محروم و روستایی مبتنی بر توانمندسازی، اشتغالزایی و درآمد پایدار اقشار ضعیف است که در این راستا چندین برنامه در دستور کار قرار گرفته است.
مجری برنامههای بنیاد علوی لرستان تصریح کرد: یکی از این برنامهها، توسعه طرحهای اشتغالزایی خُرد و خانگی، توسعه طرحهای کارگاهی و بنگاهی، توسعه بازار کسب و کار، احیای قنوات و همچنین مشاوره، مهارت و آموزش است که تاکنون ۸۲۰ طرح در ۴۰ روستای استان با مبلغ ۱۱۰ میلیارد تومان اجرا شده است.
شرفیزاده عنوان کرد: ماموریت بعدی ما توسعه و ارتقاء سلامت با تاکید بر اقدامات پیشگیرانه و حضور موثر در توسعه فناوریهای نوین است که در این زمینه اقداماتی در دستور کار داریم، از جمله بسته خدمات بیماریهای چشمی، طرح ویزیت و درمان بیماران چشم، طرح تهیه تجهیزات توانبخشی، پیشگیری و بهداشت برای بیماران چشم، طرح پوشش عملهای جراحی ضروری ویژه بیماران چشمی، بسته خدمات بیماریهای دهان و دندان، طرح ویزیت، درمان و تجهیزات و پیشگیری دهان و دندان و طرح حمایتی برای مادران باردار و شیرده و برنامهای هم برای خدمات سلامت مبتنی بر فناوریهای نوین (ویزیت بر خط) داریم.
ارائه خدمات درمانی و دارویی به ۲ هزار نفر
وی بیان کرد: همچنین آموزشهای حضوری، مجازی و سبک زندگی نیز انجام شده و تاکنون در راستای این ماموریت در حوزه سلامت، چهار اردوی پزشکی، دندانپزشکی، مامایی، سلامت زنان با کمک گروههای جهادی در سه شهرستان بروجرد، دلفان و الیگودرز برگزار شده است که در هر اردو حداقل ۵۰۰ نفر از خدمات پزشکی، دندانپزشکی، تغذیه، دارو و عینک بهرهمند شدهاند.
مجری برنامههای بنیاد علوی لرستان با تاکید بر ارتقاء عدالت آموزشی، گفت: ماموریت بعدی ما ارتقاء عدالت آموزشی با تاکید بر جمعیت دانشآموزی و تامین شرایط برای استعدادهای اقشار ضعیف است که در این برنامه هم اقداماتی در دستور کار قرار گرفته است از جمله برگزاری رویدادها، جشنواره، اردوهای تربیتی و سبک زندگی، ارتقاء علمی معرفتی معلمان، تقویت معنوی مساجد و آموزش قرآن که ۵ هزار بسته آموزشی نوشتافزار بین مدارس حاشیه شهر و مناطق محروم توزیع شده است.
شرفیزاده یادآور شد: علاوه بر این خدمات در حوزه اموزشی، ۱۷ تُن مواد غذایی رایگان بین مدارس شبانهروزی در بین شهرستانهای الیگودرز و کوهدشت توزیع شده است.
اعزام ۳۶۰ زائر اولی مناطق محروم به عتبات عالیات
وی با اشاره به فعالیت مرکز هماهنگی حرکتهای مردمی و جهادی بنیاد علوی، افزود: در استان از این ظرفیت به خوبی استفاده شده که اعزام ۳۶۰ زائر اولی از مناطق محروم استان به عتبات عالیات به مناسب اربعین انجام شده که ۶۰۰ میلیون تومان کمک هزینه بین این تعداد زائر اهدا شده است، همچنین ۶ هزار و ۵۰۰ کیلو برنج و شکر بین گروههای جهادی و هیاتهای مذهبی انجام شده است که از این اقلام برای برگزاری جشن عید غدیر استفاده نمودند.
مجری برنامههای بنیاد علوی لرستان عنوان کرد: برای این برنامهها، شبکه تسهیلگری ۱۲ نفری در سطح استان تشکیل شده که این افراد آموزشهای لازم را فراگرفتند و در شهرهای استان مشغول به کار هستند.
اجرای پروژههای عمرانی در کوهدشت و الیگودرز
شرفیزاده از اقدامات بنیاد علوی در دو شهر کوهدشت و الیگودرز، بخشهای ززو ماهرو و ذلقی در الیگودرز و دهستان شمالی در کوهدشت خبر داد و گفت: این مناطق از چند سال قبل به عنوان مناطق هدف طرحهای عمرانی و زیرساختی بنیاد علوی انتخاب شدند و اقداماتی انجام شده که احداث مسکن محرومان، زمین چمن مصنوعی، احداث پُل و جادههای عشایری انجام شده است که در کوهدشت ۴۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی و زیرساختی انجام شد و در الیگودرز هم همین پروژهها انجام شده است.
وی اظهار داشت: همچنین یکی دیگر از اقداماتی که در کنار برنامههای اصلی بنیاد که در حال انجام است، این بود که به ۱۰۰ نفر از هم استانیهای دهک یک تا ۶ مبلغ ۴ میلیارد تومان تسهیلات ودیعه مسکن و درمان پرداخت شده است.
محرومیتزدایی هدف اصلی بنیاد برکت است
اصغر محمدیان مدیر طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت لرستان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» اظهار داشت: ایجاد اشتغال یکی از مهمترین برنامههایی است که در دستور کار قرار دارد بهطوری که ۶۰ میلیارد تومان سال گذشته برای ایجاد اشتغال به متقاضیان پرداخت شد و از ابتدای سال جاری تاکنون نیز این برنامه در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: در سال جاری هم ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار اشتغال پرداخت شده و مابقی تسهیلات را طبق اولویت پرداخت خواهد شد تا در نهایت شاهد رونق اشتغال باشیم.
مدیر طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت تصریح کرد: تسهیلات اشتغال در حوزه گیاهان دارویی، کشاورزی، پرورش ماهی، دانشبنیان و پنل خورشیدی پرداخت میشود که تلاش شده رقم اعتباراتی را که سهم استان است، جذب کنیم.
محمدیان خاطرنشان کرد: بنیاد برکت خدمات قابل توجهی را در عرصههای مختلف ارائه میدهد و هدف از این اقدامات محرومیتزدایی و کمک به نیازمندان است.
ارسال دیدگاه