کلاهبرداران در کمین مردم زنجان/

بازار داغ دلالی فروش فیش حج در زنجان

بازار داغ دلالی فروش فیش حج در زنجان
یک گروه کلاهبرداری در زنجان اقدام به خرید و فروش فیش حج می کند که مدیریت حج و زیارت زنجان در این زمینه به مردم هشدار داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از موج رسا, چند ماهی است فعالیت هایی در زنجان مشاهده می شود که در زمینه خرید و فروش فیش حج عمره اطلاعاتی به مردم داده می شود و در این اطلاعیه ها از مردم درخواست می شود نسبت به فروش فیش حج خود اقدام کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,

همچنین خرید و فروش فیش حج مورد تاکید این اطلاعیه ها بوده و متاسفانه برخی افراد نیز بدون توجه به این موضوع به خرید و فروش اقدام می کنند که در نهایت در دام دلالانی گرفتار می شوند که تنها به فکر پر کردن جیب خود هستند.

,

البته مدیریت حج و زیارت استان زنجان در این زمینه هشدارهایی را داده است اما به نظر می رسد زرق و برق تبلیغات این گروه کلاهبرداری در زنجان بیشتر بوده و مردم را با مشکلاتی مواجه کرده است.

,

 فرامرز بابایی در گفت و گو با خبرنگار موج رسا با اشاره به فعالیت برخی افراد در قالب فروش فیش حج اظهار داشت: فعالیت این افراد غیر قانونی است.

, موج رسا,

وی با بیان اینکه ضروری است مردم به هرگونه تبلیغاتی در این زمینه بی تفاوت باشند، تصریح کرد: مراجعه به مدیریت حج و زیارت برای دریافت اطلاعات در این زمینه بهترین روش است.

,

این مسئول با اشاره به اینکه برخی افراد با سوء استفاده از مردم نسبت به فروش فیش هایی اقدام می کنند که آینده آنها مشخص نیست، تصریح کرد: یک گروه فروش آزاد در حال حاضر در زنجان فعالیت می کنند.

,

 

,

*مردم به آژانس های قانونی مراجعه کنند

, *مردم به آژانس های قانونی مراجعه کنند,

مدیرحج و زیارت استان زنجان با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص آژانس های غیر قانونی گفت: در حال حاضر چنین آژانس های در زنجان فعال نیستند.

,

بابایی از ورود باند کلاهبرداری در زمینه نقل و انتقالات فیش حج عمره و تمتع به زنجان خبر داد و افزود: این افراد با استفاده از فرصت سودجویی اقدام به فروش فیش می کنند.

,

وی گفت: شگرد این افراد خرید فیش های حج عمره به کمترین قیمت و فروش آن به بالاترین نرخ است.
مدیر حج و زیارت استان زنجان گفت: همه آژانس های زیارتی در زنجان نماینده قانونی اداره کل حج و زیارت هستند و مردم باید برای هر نوع نقل و انتقال فیش حج عمره و عتبات به این مراکز و یا خود اداره مراجعه کنند.
وی افزود: در نقل و انتقالات این باند، هیچ فیشی به نام خریدار در سازمان حج و زیارت به ثبت نمی رسد و در نهایت فرد صاحب امتیازی است که هیچ نوع ارزشی برای وی ندارد.
بابایی تاکید کرد: خرید و فروش و هر نوع نقل و انتقال فیش های حج عمره و تمتع در مراکزی غیر از این اداره کل و آژانس های زیارتی غیر قانونی بوده و فاقد هر نوع اعتباری است.
گفتنی است، در حال حاضر آژانس های بصیرت زنجان، ابهر رود، عاشوری، صدر، فاروس تور، نسیم فرات زنجان، شاهد حرم، فضیلت، صادق، قائم، تسنیم، ثامن الحجج و میعاد نبی  آژانس های مجاز و فعال زنجان محسوب می شوند.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه