logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

طرح ۸ میلیارد دلاری آمریکا برای فروش سلاح به رژیم صهیونیستی

طرح ۸ میلیارد دلاری آمریکا برای فروش سلاح به رژیم صهیونیستی
منابع آمریکایی اعلام کردند دولت ایالات متحده کنگره این کشور را از طرح ۸ میلیاردی فروش سلاح به رژیم اشغالگر باخبر کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منابع آگاه اعلام کردند که دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا کنگره این کشور را از قرارداد فروش سلاح به رژیم صهیونیستی با ارزش ۸ میلیارد دلار مطلع کرده است.

 

یک منبع آگاه به خبرگزاری فرانسه گفت: «دولت به‌صورت غیررسمی کنگره را از طرح پیشنهادی فروش سلاح با ارزش ۸ میلیارد دلار مطلع کرده است، طرحی با هدف حمایت از امنیت بلندمدت اسرائیل از طریق پرکردن انبارهای مهمات ضروری و سامانه‌های پدافند هوایی.»

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، این قرارداد شامل مهمات جنگنده و بالگردهای تهاجمی و همچنین گلوله توپخانه است و اجرای آن به تایید کمیته‌های مربوطه در مجلس نمایندگان و مجلس سنای آمریکا بستگی دارد.

 

ماه‌هاست که دولت بایدن به دلیل حمایت از رژیم صهیونیستی هدف انتقاد گسترده قرار گرفته و تحت فشار فراوانی قرار دارد تا تحریم‌هایی را بر فروش تسلیحات به این رژیم وضع کند. با این حال، بایدن که روزهای آخر ریاست‌جمهور خود را سپری می‌کند، تا آخرین لحظات به نادیده گرفتن انتقادات ادامه داده است. آمریکا در ماه اوت نیز فروش قرارداد فروش جت‌های جنگنده و دیگر تجهیزات نظامی به رژیم صهیونیستی را با ارزش ۲۰ میلیارد دلار تایید کرد.

 

به گفته ۲ مقام آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود، بخشی از این تسلیحات از انبارهای تسلیحاتی آمریکا ارسال خواهد شد، اما مابقی چند ماه یا چند سال دیگر به اراضی اشغالی خواهند رسید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه