logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دست خالی برنده نخل طلا

دست خالی برنده نخل طلا
فیلم «آنورا» ساخته شان بیکر که با ۵ نامزدی در رقابت گلدن گلوب حضور داشت در نهایت موفق به کسب هیچ جایزه‌ای نشد تا امیدهای این فیلم برای جوایز اسکار کمرنگ‌تر شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم اعطای جوایز هشتاد و دومین دوره گلدن گلوب در حالی توسط انجمن مطبوعات خارجی هالیوود برگزار شد که فیلم «آنورا» ساخته شان بیکر که پیش‌تر با رونمایی در جشنواره کن جایزه اصلی نخل طلای بهترین فیلم را دریافت کرده بود، دست خالی این مراسم را ترک کرد.

«آنورا» پیش از این در نظرسنجی  ایندی‌وایر از ۱۷۷ منتقد فیلم از سراسر دنیا، در جایگاه نخست فهرست بهترین فیلم سال از نگاه منتقدان بین‌الملل گرفته بود.

از سوی دیگر فیلم تحسین‌شده «امیلیا پرز» ساخته اسپانیایی‌ زبان و موزیکال از ژاک اودریار کارگردان فرانسوی که در جشنواره کن برنده جایزه هیات داوران و بهترین بازیگر زن برای تیم بازیگران خود شد، توانست چهار جایزه از جمله بهترین فیلم موزیکال/ کمدی و بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان را از جوایز گلدن گلوب دریافت کند تا شانس خود را برای جوایز اسکار بیش از پیش افزایش دهد.

از دیگر فیلم‌های با چندین نامزدی در جوایز گلدن گلوب نادیده گرفته شدند، می‌توان به انیمیشن «ربات وحشی»با چهار نامزدی اشاره کرد که توسط برخی کارشناسان انتظار برنده شدن بهترین بخش انیمیشن بلند را داشت. همچنین فیلم «یک ناشناخته کامل» با حضور تیموتی شالامی، انیمیشن «درون بیرون ۲»، «گلادیاتور ۲»، «تلماسه ۲»، «کارآموز»، «همه آنچه به عنوان نور تصور می‌کنیم» و «آخرین شوگرل» نیز هیچ جایزه دریافت نکردند.

یکی دیگر از ناکامان بزرگ جوایز گلدن گلوب ۲۰۲۵، فیلم «شرور» بود که با فروش بیش از ۶۵۰ میلیون دلاری در سرتاسر جهان فروخت و با چهار نامزدی به جوایز گلدن گلوب رفت و تنها یک جایزه برای بهترین دستاورد سینمایی در گیشه را از آن خود کرد.

در بخش تلویزیونی نیز سریال «خرس» به طور مشابه عملکرد ضعیفی داشت. سریال پرطرفدار دیزنی که با ۵ پنج نامزدی بیشترین حضور را در میان نامزدهای بخش تلویزیونی داشت، تنها یک جایزه را برای بازیگری در یک سریال کمدی دریافت کرد که به جرمی آلن وایت رسید.

از سوی دیگر، فرناندا تورس، ستاره فیلم «من هنوز اینجا هستم»، یک گروه پر ستاره از نامزدها را شکست داد تا برنده جایزه بهترین بازیگر زن درام در رقابت با نیکول کیدمن (بِی‌بی گرل)، آنجلینا جولی (ماریا) و کیت وینسلت (لی) شد.

 در بخش‌های تلویزیونی، تادانوبو آسانو بازیگر سریال «شوگون» نیز برنده غافلگیرکننده‌ای بود و خاویر باردم برای سریال (هیولاها)، هریسون فورد برای سریال (درمانی در) و ایبون ماس-باچرخ برای سریال (خرس) را به عنوان شانس‌های اصلی شکست داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه