logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

نقد یک اصلاح‌طلب به‌ روزنامه‌ها

نقد یک اصلاح‌طلب به‌ روزنامه‌ها
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: با سازوکاری که در بازنگری در بحث رفراندوم وجود دارد هر مسئله‌ای امکان اینکه بتواند به سراغ آراء عمومی برود را ندارد ضمن اینکه طی این مسیر هم نظر مجلس را می‌خواهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمدجواد حق‌شناس عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفتگو با نماینده، با اشاره به برگزاری «همه‌پرسی» که از سوی حسن روحانی رئیس‌جمهور در همایش اقتصاد ایران مطرح شد و اینکه برخی از رسانه‌ها همه‌پرسی را در زمینه مذاکرات هسته‌ای تبیین و تحلیل کردند، گفت: این مسئله می‌تواند در مورد بحث هسته‌ای باشد، اما به اعتقاد بنده دولت اختیار تام در بحث هسته‌ای دارد. با توجه به راهبرد مقام معظم رهبری تحت عنوان نرمش قهرمانانه، تائید و حمایت ایشان از تیم مذاکره‌کننده و اجازه‌ای که برای گفتگو داده‌اند دست دولت باز است.

وی افزود: حتی در این دوره، پرونده از شورای عالی امنیت ملی به وزارت امور خارجه منتقل‌شده است و این کار بدون موافقت رهبری امکان‌پذیر نبود ازاین‌رو دست دولت در زمینه هسته‌ای بسته نیست.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه در مذاکرات هسته‌ای خطوط قرمز در دو حوزه تعریف‌شده است، اظهار داشت: تعداد سانتریفیوژها و بحث برداشتن همه تحریم‌ها جزء خطوط قرمز است. حال شاید در مذاکرات بحث برداشتن تحریم‌ها، با زمان‌بندی تعریف شود و طرف مقابل حاضر به پذیرش این قضیه شود اما اختلاف‌نظر بین دولت و مجلس، یا نهاد وزارت خارجه با برخی از اعضای شورای امنیت ملی پیش بیایید.

حق‌شناس تصریح کرد: بنده معتقدم در این نوع موارد و قضایا ورود به این مسئله (همه‌پرسی) را کارساز نمی‌دانم چراکه حوزه سیاست خارجی، حوزه تخصصی است و وزارت خارجه به‌راحتی می‌تواند کار را به‌پیش ببرد.

وی با اشاره به اینکه بیان عمومی دولت و وزارت خارجه حاکی از ایجاد مشکل نبوده است، اظهار داشت: روحانی باید روشن‌تر ابعاد ماجرا را بشکافد، شاید دولت احساس می‌کند نگاه و رای نمایندگان در مجلس، نگاه اکثریت مردم نیست بنابراین، این پیام را به مجلس می‌رساند که اگر شما همین مسیر را دنبال کنید ناچار می‌شوم از مردم سؤال کنم.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی درباره اینکه خاتمی به‌عنوان رئیس دولت اصلاحات با دو مجلس اصولگرای پنج و هفتم کار کرد اما در آن دوره که مجالس گذشته همسو با دولت اسبق نبودند او همه‌پرسی را مطرح نکرد اما الآن این موضوع از سوی رئیس دولت یازدهم مطرح‌شده است، آیا اصلاً هیچ همکاری و هماهنگی بین این دو قوه برقرار نشده است که قوه مجریه می‌خواهد همه‌پرسی برگزار کند؟ گفت: این مسئله زمانی پیش می‌آید که دولت احساس کند در افکار عمومی دچار مشکل شده و برای حل منازعه یک مسئله کلان باید مردم نظر دهند.

حق‌شناس درعین‌حال تأکید کرد: با سازوکاری که در بازنگری در بحث رفراندوم به وجود آمد هر مسئله‌ای به‌راحتی امکان اینکه بتواند به سراغ آراء عمومی برود را ندارد ضمن اینکه طی این مسیر هم نظر مجلس را می‌خواهد.

وی با اشاره به اینکه ما در این ۳۵ سال گذشته همه‌پرسی نداشتیم، گفت: هرروز نمی‌توان برای حل‌وفصل مسائل به آراء عمومی مراجعه کنیم، بسیار پرهزینه خواهد بود و منطقی هم نیست به اعتقاد بنده باید به سراغ سازوکار انتخابات مجلس با مشارکت حداکثری مردم باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه