logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

مسائل مالی باید شفاف باشد؛

تاجرنیا: جایگاه استقلال دهم جدول نیست؛ نیازهای کادرفنی را برطرف می‌کنیم

تاجرنیا: جایگاه استقلال دهم جدول نیست؛ نیازهای کادرفنی را برطرف می‌کنیم
نماینده هلدینگ خلیج فارس در باشگاه استقلال، گفت: جایگاه استقلال رتبه دهم جدول نیست و خواسته‌های کادر فنی را برای حضور بهتر در نیم فصل دوم، برآورده می‌کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ علی تاجرنیا پس از حضور در جلسه باشگاه استقلال و در جمع خبرنگاران، در خصوص نقل و انتقلات این باشگاه در نیم فصل، اظهار داشت: این موضوعی فنی است و کادرفنی در خصوص آن تصمیم می‌گیرد. نماینده هلدینگ هستم و عملکرد باشگاه را در موضوعات مختلف بررسی می‌کنم. طبیعتا مسائل فنی با مربیان است و روند جابه‌جایی بازیکنان نیز از طریق مدیرعامل و اعضای هیات مدیره در جریان است.

وی ادامه داد: جایگاه تیم بزرگ استقلال دهم جدول نیست و بنای افراد در هیات مدیره این است تا از فرصت باقی‌مانده تا نیم فصل استفاده کرده و بتوانند برای موفقیت بیشتر، خواسته‌های مربی و کادرفنی را محقق کنند. قرار است زیاد مصاحبه نکنیم و زمانی که کارهایی انجام شد و گزارش آن بیرون آمد، مصاحبه صورت بگیرد. یکی از مشکلات معمول در کشور ما این است که زیاد حرف زده می‌شود و عملی صورت نمی‌گیرد. از اعضای هیات مدیره خواسته شده قبل از آنکه کاری صورت گرفته شود، صحبت نکنند. رسانه‌ها نیز فرصت بدهند تا عملکرد و خروجی را ببینند.

نماینده هلدینگ خلیج فارس در استقلال در خصوص پرونده‌های در جریان این باشگاه به دلیل شکایت دو بازیکن اهل بوسنی، گفت: تنها دو روز است آمده‌ام و از چیزی مطلع نیستم. تصمیماتی در گذشته گرفته و اجرایی شده است. همکاران ما در دوره گذشته زحمات زیادی در باشگاه کشیده‌اند، اما طبیعتا مدیریت در حوزه اجرایی و فنی اشکالاتی داشته که اکنون در این وضعیت قرار داریم. گزارش این پرونده‌ها را خواسته‌ام و به دنبال این هستیم تا خیلی سریع مسائل را پیگیری کنیم. اگر تعهداتی در گذشته داده شده، جدا از اشکالاتی که ممکن است داشته باشد، باشگاه استقلال باید به آن عمل کند.

تاجرنیا خاطرنشان کرد: هواداران برای ما مهم هستند و در این دوره شفاف‌ترین و صریح‌ترین گزارش‌ها را خواهند شنید. در شرایط جدید هر بحثی از گذشته آورده شود، تنش‌ها را بیشتر خواهد کرد.

وی گفت: مسائل فنی به مربیان مربوط بوده و وظیفه من چیز دیگری است. هر فردی باید در حوزه خودش کار کرده و نظر بدهد. یکی از مشکلات ادوار گذشته در باشگاه این بوده که برخی افراد سر جای خودشان نبوده و اگر بوده‌اند هم در خصوص همه چیز نظر می‌دادند

نماینده هلدینگ خلیج فارس در خصوص خریدهای تیم در نیم فصل دوم، گفت: همه می‌دانیم از برخی تیم‌ها با توجه به جایگاه آنها در نزد مردم و هواداران، نگاه بیشتری به آنها می‌شود. البته می‌دانیم از سوی چند باشگاه نیز سقف قرارداد رعایت نشده است. مسائل مالی باید شفاف باشد و بنای ما در هلدینگ این است بتوانیم حداکثر خواسته‌های کادر فنی را انجام بدهیم و محدودیتی هم نداریم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه