logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

درگیری ترامپ با مقامات کالیفرنیا در آتش‌سوزی لس‌آنجلس

درگیری ترامپ با مقامات کالیفرنیا در آتش‌سوزی لس‌آنجلس
مقامات دموکرات ایالت کالیفرنیا از انتقادات «دونالد ترامپ» از عملکرد آن‌ها در مهار آتش‌سوزی لس‌آنجلس خسته شده‌اند، اما نمی‌خواهند با نشان دادن واکنش شدید موجب قطع بودجه‌های حمایتی از سوی ترامپ شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا دور جدیدی از انتقادات را علیه سیاستمداران دموکرات مطرح کرد و آن‌ها را به اتهام ناتوانی در کنترل آتش‌سوزی گسترده در ایالت کالیفرنیا مورد انتقاد قرار داد.

 

«گاوین نیوسام» فرماندار کالیفرنیا و «کارن بس» شهردار «لس‌آنجلس» از سوی ترامپ و متحدانش مورد انتقادهای شدیدی قرار گرفته‌اند. این در حالی است که این سیاستمداران دموکرات همچنین با پرسش‌های فراوانی از سوی حوزه‌های انتخابیه و حتی هم‌حزبی‌های خود مواجه هستند.

 

اما حملات ترامپ و حامیانش از جمله «ایلان ماسک» که در بسیاری از موارد گمراه‌کننده یا مبتنی بر گزارش‌های نادرست هستند، زمینه‌ساز درگیری‌هایی بین رئیس‌جمهور منتخب و شهرها و ایالت‌های لیبرال در آستانه مراسم تحلیف وی شده است. این درگیری‌ها یادآور تنش‌های ترامپ با مقامات ایالت‌ها و شهرهای غالباً دموکرات آمریکایی در سال ۲۰۲۰ و در روزهای همه‌گیری کرونا است. در آن زمان نیز مقامات لیبرال از ترس اینکه ترامپ در بودجه‌های حمایتی فدرال اختلالی ایجاد کند، سعی داشتند تنش‌های خود با او را مدیریت کنند.

 

به گزارش سی‌ان‌ان، نیوسام با درگیری با ترامپ آشناست، اما بحران فعلی لس‌آنجلس چالشی منحصربه‌فرد و فوری‌تر پیش روی او قرار داده است. این فرماندار که به‌عنوان یک نامزد بالقوه برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۸ مطرح است، از لفاظی‌های ترامپ ابراز ناامیدی کرده؛ اما همچنین او را به منطقه آتش‌سوزی دعوت کرده تا شاهد خسارات وارده باشد.

 

درگیری ترامپ با مقامات کالیفرنیا در آتش‌سوزی لس‌آنجلس

آتش‌سوزی گسترده در لس‌آنجلس

او اخیراً در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌ان لحن تندی علیه ترامپ اتخاذ کرد و گفت: «مردم واقعاً در حال فرار هستند و جانشان را از دست داده‌اند. کودکان مدارسشان را از دست داده‌اند. خانواده‌ها کاملاً از هم پاشیده شده و کلیساها سوخته‌اند، اما این مرد (ترامپ) می‌خواست این موضوع را سیاسی کند! من حرف‌های زیادی برای گفتن دارم و می‌دانم چه می‌خواهم بگویم، اما نمی‌گویم!»

 

جمهوری‌خواهان کارن بس را هم هدف انتقادات تند و تیزی قرار داده‌اند، فرمانداری که در هنگام آغاز آتش‌سوزی لس‌آنجلس برای سفری کاری به غنا رفته بود. سیاستمداران جمهوری‌خواه به‌طورکلی این ادعا را مطرح می‌کنند که دموکرات‌ها نسبت به خطرات وقوع این آتش‌سوزی فاجعه‌بار بی‌توجه بوده و به دلیل تمرکز بر پیشبرد سیاست‌های ایدئولوژیک لیبرال، برای مقابله با آن آمادگی کافی نداشته‌اند.

 

«ریچارد گرنل» نماینده ویژه ترامپ در امور «ماموریت‌های ویژه» با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «سیاست‌های چپ افراطی دموکرات‌ها در کالیفرنیا واقعاً ما را به نابودی کشانده است. از رأی دادن به افرادی که از مدیریت عقلانی منابع آب و جنگل خودداری می‌کنند، دست بردارید.»

 

به گزارش رسانه آمریکایی، فرماندار کالیفرنیا و شهردار لس‌آنجلس هر دو به‌صورت آشکارا از این انتقادات عصبانی بوده و تمایل به مقابله با ترامپ دارند، اما در عین حال می‌دانند که از هفته آینده باید به دنبال تامین بودجه برای بازسازی بلندمدت مناطق آسیب‌دیده باشند و به همکاری ترامپ نیاز خواهند داشت.

 

«جی دی ونس» معاون ترامپ صبح یکشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه خبری «فاکس نیوز» در پاسخ به این پرسش که آیا با آغاز بi کار ترامپ، بودجه‌های حمایتی کالیفرنیا قطع خواهد شد، گفت: «ترامپ به همه آمریکایی‌ها اهمیت می‌دهد و رئیس‌جمهور همه آمریکایی‌هاست.» در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، ایالت کالیفرنیا با اختلاف ۲۰ درصدی به «کامالا هریس» نامزد حزب دموکرات رأی داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه