logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

حمله یمن به تل‌آویو با موشک ذوالفقار

حمله یمن به تل‌آویو با موشک ذوالفقار
نیروهای مسلح یمن ضمن تاکید دوباره بر حمایت خود از مقاومت فلسطین در غزه، از حمله به ساختمان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی با استفاده از موشک بالستیک خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نیروهای مسلح یمن امروز شنبه و در بیانیه‌ای از اجرای عملیات نظامی ویژه‌ای علیه وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در منطقه اشغالی یافا (تل‌آویو) با استفاده از موشک بالستیک «ذوالفقار» در راستای حمایت از مردم فسلطین و در پاسخ به کشتارهای اخیر این رژیم در غزه و نیز در چارچوب مرحله پنجم عملیات پشتیبانی خبر داد.

در ادامه این بیانیه آمده است: یگان موشکی نیروهای مسلح یمن با یاری خداوند عملیات نظامی ویژه‌ای را با موشک ذوالفقار انجام داد و این موشک به شکل دقیقی به هدف خود اصابت کرد و سامانه‌های پدافندی دشمن در رهگیری آن ناکام ماندند.

به گزارش شبکه خبری المسیره، همچنین در ادامه این بیانیه تاکید شد: بار دیگر بر حمایت خود از مقاومت فلسطین در غزه تاکید می‌کنیم.

در این بیانیه تاکید شده، نیروهای مسلح یمن با مقاومت برای مقابله نظامی متناسب در صورت هرگونه نقض یا تنش نظامی دشمن در طول دوره اجرای آتش‌بس هماهنگی‌های لازم را به عمل می‌آورند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه