logo
چهارشنبه 15 مهر 1405 | چهارشنبه 07 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است

معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه مشترک معاونین اول سران قوا:

مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران باید فراتر از نگاه جناحی باشد

مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران باید فراتر از نگاه جناحی باشد
معاون اول رئیس‌جمهور در «جلسه مشترک معاونین اول سران قوا» برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ‌گفت: پیام اصلی این جلسه، وفاق و همدلی بین سه قوه برای حل مشکلات جامعه است و امیدواریم که بتوانیم این پیام امیدبخش را در این روزهای مبارک به مردم برسانیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در این جلسه که صبح امروز (یکشنبه) در دفتر معاون اول رئیس جمهور با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین خلیلی، معاون اول قوه قضائیه و حاجی بابایی، نائب رئیس اول مجلس برگزار شد،  عارف با تسلیت شهادت قضات برجسته دیوانعالی کشور گفت: با آنکه شهادت این عزیزان، ضایعه بزرگی برای کشور و قوه قضائیه است‌ اما شهادت، برگ زرینی در سوابق این عزیزان است.

 عارف در ادامه این جلسه ‌با تاکید بر اینکه باید به شدت از دولتی شدن مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران دوری کنیم گفت‌: سه قوه در کنار یکدیگر و با نهایت توان برنامه ریزی خواهند کرد تا شرایط برای شرکت گسترده مردم در این مراسم تسهیل شود، چرا که معتقدیم در تمامی ادوار، حضور مردم، تضمین کننده اساس انقلاب و راهگشای مشکلات بوده است و امسال نیز باید کمک کنیم تا امکان حضور گسترده مردم با تمامی سلایق فراهم شود.

در این جلسه، پس از آنکه گزارش مفصلی درباره حضور مردم و خصوصا جوانان و نوجوانان در مراسم معنوی اعتکاف در استان‌های مختلف کشور و نیزشرکت گسترده هنردوستان در برنامه‌های فرهنگی و هنری مرتبط با جشنواره  فجر بیان شد، دکترعارف با تقدیر از همدلی ملت ایران در این رویدادهای معنوی و فرهنگی گفت: امیدواریم که ‌مهمترین پیامی که از همایش بزرگ مردمی ۲۲ بهمن‌ به دنیا مخابره می‌شود ‌«وفاق، همدلی و امید» باشد و این نگاه همدلانه باید فراتر از نگاه‌های جناحی باشد تا جامعه نیز امیدوارانه در این همایش بزرگ ملی شرکت کند.

عارف در ادامه بر لزوم بازخوانی اهداف اولیه انقلاب تأکید کرد و افزود: این ایام فرخنده، فرصت مهمی است تا با مردم گفت و گو کنیم و از طریق گفت‌وگوی صمیمانه با مردم، توطئه‌ها و شیطنت‌های دشمن را رفع کنیم و این پیام را بدهیم که اگر با هم وفاق داشته و در کنار هم باشیم می‌توانیم توطئه‌های بدخواهان را خنثی کنیم.

در این جلسه همچنین معاونان اول سران قوا، برنامه‌های ویژه و مشترک هر قوه برای تسهیل امکان حضور مردم و آحاد جامعه در این رویداد بزرگ ملی و مذهبی را بیان کردند.

حجت‌الاسلام و المسلمین خلیلی معاون اول قوه قضاییه نیز در این جلسه بر ضرورت تدوین برنامه‌های بانشاط در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران تأکید کرد.

حاجی بابایی نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی نیز از رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی خواست از ظرفیت‌های در اختیار خود برای بیان هنرمندانه دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران استفاده کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه