logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

طی پستی اینستاگرامی؛

موسیمانه: ۱۵ روز مهلت دادم تا مطالباتم را بدهند؛ ندادند و فسخ کردم!

موسیمانه: ۱۵ روز مهلت دادم تا مطالباتم را بدهند؛ ندادند و فسخ کردم!
سرمربی سابق تیم فوتبال استقلال طی پستی اینستاگرامی به شفاف‌سازی درباره دلایل جدایی‌اش از جمع آبی‌پوشان پرداخت.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ پیتسو موسیمانه، سرمربی اهل آفریقای‌جنوبی سابق تیم فوتبال استقلال که شب گذشته قراردادش با این باشگاه را فسخ یک‌طرفه کرد و از ایران رفت، امروز طی پستی اینستاگرامی به شفاف‌سازی درباره دلایل پایان هم‌کاری با باشگاه استقلال آن هم در این برهه از فصل پرداخت.

موسیمانه که تحت قرارداد شرکت اینجنتی MT Sport است، پست زیر را در اینستاگرام شخصی‌اش بازنشر داد و بدین ترتیب هم‌کاری‌اش با باشگاه استقلال به صورت رسمی خاتمه یافت.

به گزارش دانا؛ از پست بالا در می‌یابیم که شرکت ایجنتی موسیمانه حتی 15 روز بیش از زمان مرسوم به باشگاه استقلال و تیم مدیریتی جدیدش زمان داده تا ضمن آشنایی با امور، مابقی مطالبات متعهدشده نسبت به موسیمانه را پرداخت کنند که این اتفاق رخ نداده است.

از این رو موسیمانه با اعلام فسخ قرارداد یک‌طرفه، این امکان را خواهد داشت تا تمام مطالبات این فصل و یا حتی پایان قراردادش (فصل بعد) را هم از باشگاه استقلال با شکایت به کمیته انضباطی فیفا دریافت کند.

با توجه به نوع قرارداد سرمربی آفریقایی با باشگاه استقلال قرارداد دستیاران این مربی روی قرارداد موسیمانه حساب شده و به این ترتیب دستیاران وی هم قراردادشان با باشگاه استقلال فسخ شده. به این ترتیب ماهیر داویدز، کایلو رانگواگا،موسی موتلابا و کاین سولوبون از استقلال جدا شده‌اند.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه