اخبار داغ

لیگ برتر بسکتبال| برد مدعیان در هفته بیست و یکم

لیگ برتر بسکتبال| برد مدعیان در هفته بیست و یکم
هفته بیست و یکم لیگ برتر بسکتبال ایران، با پیروزی تیم‌های مدعی مقابل حریفان به پایان رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون بسکتبال، هفته بیست و یکم لیگ برتر بسکتبال ایران از ساعت ۱۶:۰۰ عصر امروز (پنج‌شنبه - ۱۱ بهمن ۱۴۰۳) با برگزاری پنج بازی پیگیری شد که در پایان، تیم‌های شهرداری گرگان، پالایش نفت آبادان، پایش پارت شاهرود، ذوب‌آهن و طبیعت برابر حریفان به پیروزی دست یافتند.

* شهرداری گرگان - آینده سازان

در نخستین بازی امروز (پنج‌شنبه - ۱۱ بهمن ۱۴۰۳) تیم بسکتبال شهرداری گرگان با نتیجه ۷۶ - ۵۸ مهمان خود آینده سازان تهران را شکست داد. شاگردان صالح مخدومی با این برد ۳۲ امتیازی شدند تا جایگاه چهارم خود در جدول را تثبیت کنند.

در پایان این دیدار ارسلان کاظمی با کسب ۲۵ امتیاز، ثبت ۱۲ ریباند و ۵ پاس گل، در ترکیب شهرداری گرگان دبل‌دبل کرد و با کارایی ۳۸ بهترین بازیکن زمین شد.

 

* پالایش نفت آبادان - پترو نوین ماهشهر 

دومین بازی این هفته نیز با تقابل تیم‌های جنوبی لیگ برتر پیگیری شد که در پایان این دیدار، تیم پالایش نفت آبادان با نتیجه قاطع ۱۰۰ - ۶۱ مهمان خود را شکست داد.

نفت آبادان با این برد ۳۳ امتیازی شد تا رتبه سوم خود در جدول را تثبیت کند. پترو نوین نیز با این باخت ۲۳ امتیازی شد و در رتبه نهم جدول قرار گرفت.

در این دیدار مجید رحیمیا با کسب ۲۱ امتیاز، ۱۱ ریباند و ۴ ریباند، دبل دبل کرد و با کارایی ۲۹ بهترین بازیکن نفت شد.

 

* پایش پارت شاهرود - مهگل البرز

سومین بازی این هفته نیز با میزبانی پایش پارت شاهرود از تیم مهگل البرز پیگیری شد که در پایان این دیدار شاهرودی‌ها با نتیجه ۸۷ - ۷۸ مهمان خود را شکست دادند.

پایش پارت با این برد ۲۸ امتیازی شد و همچنان در رتبه هفتم جدول قرار دارد، مهگل نیز با این باخت ۲۹ امتیازی شد و در جایگاه ششم جدول باقی ماند.

در انتهای این دیدار «دریک فریمن جین»‌با کسب ۲۲ امتیاز، ۵ ریباند و ۶ پاس گل، کارایی ۳۱ را در ترکیب پایش پارت به ثبت رساند و بهترین بازیکن زمین شد.

 

* ذوب‌آهن - گلنور اصفهان

در چهارمین بازی این هفته از رقابت‌های لیگ برتر بسکتبال ایران، تیم ذوب‌آهن میزبان گلنور بود که در پایان با نتیجه ۸۰ - ۵۵ همشهری خود را شکست داد.

ذوب‌آهن با این برد ۲۶ امتیازی شد و در رتبه هشتم جدول باقی ماند. گلنور نیز ۲۹ امتیازی شد و بالاتر از مهگل در رتبه پنجم ایستاد.

در انتهای این دیدار اشکان جعفری با کسب ۱۹ امتیاز، ۷ ریباند و ۷ پاس گل، کارایی ۳۲ را در ترکیب ذوب‌آهن به ثبت رساند و بهترین بازیکن زمین شد.

 

* طبیعت - آسمان ولایت

در آخرین بازی امروز (پنج‌شنبه - ۱۱ بهمن ۱۴۰۳) که به میزبانی سالن آزادی تهران برگزار شد، تیم رده دومی طبیعت با نتیجه ۹۶ - ۶۱ مهمان خود آسمان ولایت را شکست داد.

طبیعت با این برد ۳۵ امتیازی شد و همچنان در رتبه دوم جدول باقی ماند. آسمان ولایت نیز ۲۳ امتیاز شد و در رتبه دهم قرار گرفت.

«راس اسمیت» پوینت گارد تیم طبیعت با کسب ۳۲ امتیاز، ۲ ریباند و ۴ پاس گل، کارایی ۳۱ را به ثبت رساند و بهترین بازیکن زمین شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه