logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

۳ بازیکن مهم را ندادند؛

عبدی: با ۱۰ بازیکن هم به جام ملت‌ها می‌رویم؛ کسانی که بازیکن ندادند، مسئول‌اند

عبدی: با ۱۰ بازیکن هم به جام ملت‌ها می‌رویم؛ کسانی که بازیکن ندادند، مسئول‌اند
سرمربی تیم فوتبال جوانان کشورمان گفت: اگر فقط ۱۰ بازیکن هم داشته باشم به جام می‌رویم تا امید به خدا مزد زحمات خود را بگیریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ حسین عبدی، سرمربی تیم فوتبال جوانان کشورمان پیرامون آخرین وضعیت ملی‌پوشان زیر ۲۰ سال ایران در اردوی امارات اظهار داشت: ۲۹ نفر را دعوت کردیم که خوشبختانه عده زیادی از بازیکنان آمدند اما باز هم سه بازیکن را در اختیار ما قرار ندادند‌. آنها در حالی بازیکن به ما ندادند که خودمان آنها را تربیت کردیم.

سرمربی تیم فوتبال جوانان ایران با انتقاد از رفتار چند باشگاه و سرمربیان آنها ادامه داد: دوستان تصور می کنند بازیکن که در تیم ملی می سازیم و آنها می گیرند دیگر قرار نیست در اختیار ما قرار دهند. من فکر می کنم منافع ملی بر هر چیزی ارجح دارد و این موضوع بسیار مهمی است.

وی درباره بدعهدی آنها با وجود جلسات تعاملی برگزار شده بین کنیم ملی جوانان و مدیران و سرمربیان باشگاه ها تاکید کرد: آنها بدعهدی کردند و اتفاق خوبی نیست. نه تنها ۸ ، ۹ ماه بازیکن ندادند بلکه قرار شد برای مسابقات به ما بازیکن بدهند اما باز هم می بینیم این اتفاق رقم نخورده است.

او درباره غیبت امیرمحمد رزاقی نیا تاکید کرد: او از بچگی با ما بوده. باشگاه و سرمربی تیم باشگاهی اش اجازه نمی دهد تا در اردو حاضر شود‌ می گیرند بازیکن را بیستم بهمن ماه می فرستیم تا بیاید در صورتیکه او برای رسیدن به چین دو روز در راه است و احتمالا ۲۳ بهمن ماه برسد. ما اولین بازی خود را دو روز بعد از آن انجام می دهیم و سپس بلافاصله بازی دوم را داریم. این حرف کاملا غیر حرفه ای است که بازیکن می تواند با وجود ۴ ساعت تفاوت ساعت که با ایران دارد بیاید و بدون معطلی در چین بازی کند. در حقیقت او دو بازی اول را کاملا از دست می دهد.

وی یادآور شد: درباره فولاد هم همچنان محمد عسکری و ابوالفضل عطار را نداریم. آکادمی فولاد هرگونه همکاری با ما کرده است اما تیم بزرگسالان دو بازیکن را نمی دهد. جالب است بدانید فولاد در نیم فصل به دبی رفته اما عطار را نبرده بود. ما هم اردو در تهران داشتیم اما به او گفته بودند در اهواز تنهایی تمرین کند تا در تمرینات تیم ملی حاضر نباشد.

وی در خصوص اینکه مشکل برگزاری بازی در فیفا دی هم وجود دارد تصریح کرد: من نباید در این زمینه نظر بدهم این موضوع به برنامه ریزی AFC بستگی دارد. معمولا بازی ها در رده جوانان و امید در فیفادی نیست.

عبدی در خصوص اردوهای متوالی جوانان گفت: اتفاقا همین موضوع را به آقای نصیرزاده (مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان) گفتم که بازیکنان شما کجا می مانند؟ او گفت در خوابگاه! از او پرسیدم چطور بازیکن شما در خوابگاه اردو زده نمی شود اما به خاطر اردوهای کوتاه مدت با تیم ملی اردو زده می شود؟! خود آقای نصیرزاده اصرار به داشتن بازیکنان ملی دارد ولی چرا بازیکنانی که می خواهیم را در اختیار ما نمی گذارند.

عبدی درباره شرایط جوانان تصریح کرد: اگر فقط ۱۰ بازیکن هم داشته باشم به جام می رویم تا امید به خدا مزد زحمات خود را بگیریم اما اگر اتفاق ناگواری بیفتد تمام آنهایی که الان بازیکن نمی دهند تقصیر خود را به دوش بگیرند.

عبدی با تاکید بر لزوم توجه به تیم های پایه ملی اظهار داشت: باید تیم ملی قوی در آینده داشته باشیم. همه باید کمک کنند چه باشگاه ها و چه کسانی که سیاست های کلان را در نظر می گیرند.

سرمربی تیم فوتبال جوانان ایران خاطرنشان کرد: امیدوارم اجرای مناسبی در جام ملت های آسیا در کشور چین داشته باشیم. اگر اتفاق خاصی رخ ندهد مجوز حضور در جام جهانی را پیدا کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه