logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

به رختکن پرسپولیس رفتم؛

گل‌محمدی: تحت‌فشار پرسپولیس بودیم/ نیمه اول خوب بازی نکردیم

گل‌محمدی: تحت‌فشار پرسپولیس بودیم/ نیمه اول خوب بازی نکردیم
سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: آن طور که دوست داشتیم، بازی پیش نرفت و تیم حریف توانست به گل برسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یحیی گل‌محمدی در نشست خبری بعد از تساوی یک - یک فولاد خوزستان مقابل پرسپولیس در هفته هجدهم لیگ برتر گفت: قبل از اینکه از نمایش باشکوه 2 تیم صحبت کنم، جا دارد از نمایش باشکوه هواداران فولاد، که فکر می‌کنم  90 درصد استادیوم را  پُر کردند تشکر داشته باشم. حضور گرم‌شان عالی بود. هیچکدام از ما  فکر نمی‌کردیم چنین اتفاقی بیفتد ولی احساس خیلی خوبی به تیم دست داد.

وی افزود: قبل از شروع بازی، همه در رختکن فولاد راجع‌ به این استقبال گرم تماشاگران و حضور پُرشورشان صحبت می‌کردند. دست تک تک آنها را می‌بوسم و از همه آنها تشکر و قدردانی زیادی می‌کنم.

سرمربی فولاد خوزستان درباره عملکرد ضعیف تیمش در نیمه نخست، تصریح کرد: در نیمه اول یک مقدار تحت تاثیر حریف بازی کردیم و آن طور که باید و شاید نتوانستیم توپ را به جریان بندازیم و حریف هم پُر فشار بازی کرد. تحت تاثیر این فشار حریف قرار گرفتیم و نیمه اول زیاد خوب نبودیم. هر چند یک یا 2 موقعیت روی ضربات ایستگاهی داشتیم؛ ولی آن طور که دوست داشتیم، بازی پیش نرفت و تیم حریف توانست به گل برسد. کار در نیمه اول سخت ولی در نیمه دوم داستان عوض شد.

گل‌محمدی اظهار داشت: در نیمه دوم توانستیم توپ را به جریان بیندازیم و تیم بازی خودش را انجام داد. حملات زیادی داشتیم. تداوم این حملات باعث شد به گل هم برسیم. از بازیکنان بابت نمایش خوب‌شان در نیمه دوم واقعاً تشکر می‌کنم. هدفمان کسب 3 امتیاز و برد بود ولی در مجموع وقتی به نیمه اول و دوم فکر می‌کنیم به نظرم نتیجه عادلانه بود. در نیمه دوم عقب بودیم و بچه‌ها درصدد جبران بودند و فشار زیادی روی حریف گذاشتند که در نهایت منجر به گل شد.

سرمربی فولاد خوزستان درباره صحبت‌هایش با یوسوپوف قبل از پنالتی پرسپولیس، گفت: احساس کردم توپ به سمت راست دروازه زده می‌شود (این اتفاق هم افتاد). از او خواستم تا آخرین لحظه وسط گل بماند تا بتواند تصمیم خوبی بگیرد.

وی در مورد تکرار تعویض‌های زاده عطار و تاثیر مثبت آن روی نتایج فولاد، گفت: او بازیکن جوانی است و احتیاج به این دارد که میدان بیشتری ببیند و بازی‌های بیشتری انجام دهد. برای زاده عطار خوشحال هستم. جا دارد از مربیان پایه هم تشکر کنم که زحمات زیادی کشیدند برای اینکه این بازیکنان بالا بیایند.

گل‌محمدی عنوان کرد: انتظار از فوتبال خوزستان خیلی بیشتر از این است و باید کارهای بیشتری انجام شود. استعدادهایی که در فوتبال ایران هستند، می‌توانند آینده فوتبال ایران باشند. حرف‌های زیادی برای گفتن دارند به شرطی که با آنها کار شود.

وی در خصوص علت حضورش در رختکن پرسپولیس بعد از پایان بازی گفت: بعد از بازی متاسفانه به خاطر ازدحامی که وجود داشت، نتوانستم پیش مربی آنها بروم و تشکر کنم و خسته نباشید بگویم. این فرصت بعد بازی به وجود آمد و این کار  را انجام دادم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه