در نشست خبری بازی با مس؛
نوازی: فردا بهدنبال ۳ امتیاز هستیم؛ محمدی و ماشاریپوف را نداریم
مربی تیم فوتبال استقلال گفت: مهرداد محمدی و ماشاریپوف را به دلیل مصدومیت دراختیار نداریم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ محمد نوازی، مربی تیم فوتبال استقلال در نشست خبری پیش از بازی فردای آبیپوشان مقابل مس رفسنجان اظهار داشت: فردا بازی خیلی سختی داریم. مس تغییر و تحول داشته و قطعا برنامههایشان نسبت به هفته های قبل متفاوت است. ما هم تغییر سرمربی داشتیم و الان آقای بختیاریزاده هستند.
وی در ادامه بیان داشت: شرایط ما خوب است و فردا هم مشکل خاصی برای بازی وجود ندارد. بازیکنان ریکاوری کردند و سرحال هستند تا انشاالله فردا بتوانیم بازی خوبی انجام بدهیم و با سه امتیاز از رفسنجان به تهران برگردیم.
نوازی درباره غایبان تیمش مقابل مس رفسنجان عنوان داشت: مهرداد محمدی و ماشاریپوف را به دلیل مصدومیت دراختیار نداریم، اما بقیه بازیکنان دراختیارمان هستند و امیدواریم از آنها بهره ببریم.
مربی تیم فوتبال استقلال راجع به اینکه فردا آخرین حضور سهراب بختیاریزاده روی نیمکت استقلال است یا نه، گفت: بازی فردا که تمام شد، خود آقا سهراب صحبت میکنند. آقای بختیاریزاده الان کسالت داشتند و به نشست خبری نیامدند.
ارسال دیدگاه