logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

حملات هوایی ارتش اسرائیل به شرق و جنوب لبنان

حملات هوایی ارتش اسرائیل به شرق و جنوب لبنان
جنگنده‌های رژیم اشغالگر اسرائیل ضمن انجام چندین حمله هوایی سنگین به شرق و جنوب لبنان، دیوار صوتی بر فراز بیروت را نیز شکستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منابع لبنان گزارش دادند که شامگاه پنجشنبه، جنگنده‌های اسرائیلی حملاتی هوایی را علیه جنوب و شرق لبنان انجام داده و بر فراز بیروت و حومه آن پرواز کردند. این حملات شش مورد نقض جدید توافقنامه آتش‌بس محسوب می‌شود.

بر اساس بیانیه‌های خبرگزاری ملی لبنان از زمان اجرایی شدن این توافقنامه 73 روز پیش، در مجموع 863 مورد نقض توسط اسرائیل ثبت شده است. خبرگزاری لبنان گزارش داد که جنگنده‌های اسرائیلی به رشته کوه‌های شرق لبنان در منطقه بقاع حمله کردند.

همچنین، در منطقه نبطیه در جنوب لبنان، دو حمله هوایی توسط جنگنده‌های اسرائیلی به منطقه‌ای بین دو روستای بفروة و عزة صورت گرفت. هنوز مشخص نیست که هدف دقیق این حملات چه بوده و چه خساراتی به بار آورده است. خبرگزاری لبنان همچنین از پرواز جنگنده‌های اسرائیلی در ارتفاع پایین بر فراز منطقه بعلبک خبر داد.

شاهدان عینی به خبرنگار آناتولی گزارش دادند که پروازهای متعددی از سوی جنگنده‌های اسرائیلی بر فراز بیروت، حومه آن و مناطق مرکزی لبنان مشاهده شده است.

در مقابل رادیو ارتش اسرائیل به نقل از یک منبع امنیتی مدعی شد که این حملات هوایی به «اهدافی در عمق لبنان» صورت گرفته و دلیل آن «وجود تلاش‌هایی برای انتقال تسلیحات از سوریه و ایجاد مواضع جدید برای حزب‌الله» عنوان شده است.

ارتش اسرائیل نیز در بیانیه‌ای مدعی شد که دو موقعیت نظامی حاوی تسلیحات حزب الله در لبنان را هدف قرار داده و این مواضع را «نقض توافقنامه آتش‌بس» دانسته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه