به همت خیر گناوه ای

نوسازی مدرسه 40 ساله روستای تل تل

نوسازی مدرسه 40 ساله روستای تل تل
دبستان سه کلاسه شهید خرمی روستای تل تل بندرگناوه که بنای احداث آن مربوط به سال 1342 است، به همت خیر گناوه ای حاج ماندنی خرم تخریب و از نو احداث می شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از گناوه پرس؛دبستان سه کلاسه شهید خرمی روستای تل تل بندرگناوه که بنای احداث آن مربوط به سال 1342 است، به همت خیر نیک اندیش حاج ماندنی خرم تخریب و از نو احداث می شود .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از گناوه پرس؛دبستان سه کلاسه شهید خرمی روستای تل تل بندرگناوه که بنای احداث آن مربوط به سال 1342 است، به همت خیر نیک اندیش حاج ماندنی خرم تخریب و از نو احداث می شود ., گناوه پرس,

 این دبستان در سال 1342 و با بنای سنگی آجری احداث شد که سالهاست ساختمان آن فرسوده شده و با توجه به اینکه این روستا 21 دانش آموز در دوره ابتدایی دارد ، مدیریت و معاونان جدید آموزش و پرورش گناوه بازسازی این آموزشگاه را دراولویت کاری خود قرار دادند و سرانجام با پیگیری های بعمل آمده، خیر نیک اندیش این کار خداپسندانه را متقبل شد.

,  این دبستان در سال 1342 و با بنای سنگی آجری احداث شد که سالهاست ساختمان آن فرسوده شده و با توجه به اینکه این روستا 21 دانش آموز در دوره ابتدایی دارد ، مدیریت و معاونان جدید آموزش و پرورش گناوه بازسازی این آموزشگاه را دراولویت کاری خود قرار دادند و سرانجام با پیگیری های بعمل آمده، خیر نیک اندیش این کار خداپسندانه را متقبل شد.,

مدیر آموزش وپرورش گناوه در رابطه با این موضوع گفت : این فضای آموزشی به علت تخریبی بودن نیاز به بازسازی کامل دارد.

, مدیر آموزش وپرورش گناوه در رابطه با این موضوع گفت : این فضای آموزشی به علت تخریبی بودن نیاز به بازسازی کامل دارد.,

اسکندر احمدی افزود: با تلاش ها و رایزنی های انجام شده این خیر مدرسه ساز که خود از اهالی همین روستاست ، بازسازی کامل آن را تقبل کرده است.

, اسکندر احمدی افزود: با تلاش ها و رایزنی های انجام شده این خیر مدرسه ساز که خود از اهالی همین روستاست ، بازسازی کامل آن را تقبل کرده است.,

انتهای پیام/‏پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه