logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

جوانان گل‌باران راه انداختند؛

ادامۀ ماجراجویی پسران عبدی در چین؛ به‌سوی صعود و فراتر از آن

ادامۀ ماجراجویی پسران عبدی در چین؛ به‌سوی صعود و فراتر از آن
تیم ملی فوتبال جوانان کشورمان پس از یک پیروزی قاطعانه، در جدالی حساس برای تعیین صدرنشین به مصاف ازبکستان خواهد رفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیم ملی فوتبال جوانان در دومین بازی مرحله گروهی رقابت‌های جام ملت‌های فوتسال زیر ۲۰ سال آسیا، در مصافی یک‌طرفه با ارائه نمایش قاطعانه، با نتیجه ۶ بر صفر مقابل تیم فوتبال جوانان یمن به پیروزی دست یافت. حسین عبدی و شاگردانش پس از پیروزی در گام نخست مقابل اندونزی، برای قطعی کردن صعود به مرحله حذفی در بازی با یمن نیاز به برتری بی‌قیدوشرط داشتند که این مهم با درخشش یوزهای جوان ایرانی، رنگ واقعیت به خود گرفت اما نکته مهم‌تر از تفاضل گل و قطعی شدن صعود، این بود که کادرفنی تیم فوتبال جوانان برخلاف رویۀ بازیکنان و کادر یمن، به رعایت اخلاق و درنظر گرفتن شرایط سخت روحی و روانی تیم رقیب، توجه ویژه‌ای داشتند و این مهم در مصاحبه حسین عبدی هم نمود داشت.

پسران ایران با برتری مقابل یمن، کار صعودشان را یک‌سره کردند اما مصاف آخر مرحله گروهی مقابل ازبک‌های زیرک، هنوز پابرجاست. به‌ثمر رساندن ۹ گل در ۲ بازی و ثبت میانگین ۴.۵ گل در هر بازی، نشان می‌دهد حسین عبدی چه تیم مهارناشدنی‌ای را ساخته. عبدی که پسرانش را از سال‌ها قبل پرورش داده، حالا در چین نتیجه تلاش‌های چندین ساله خود و کادرش را می‌بیند و بدون‌شک در بازی مهم چهارشنبه نیز نیم‌نگاهی به صدرنشینی خواهد داشت. حالا که صعود به گام اول مرحله حذفی قطعی شده، جوانان ایرانی اولین مأموریت خود را با موفقیت و به زیبایی هر چه تمام‌تر پشت‌سر گذاشته‌اند و نوبت به دومین مأموریت رسیده؛ صعود به جام جهانی ۲۰۲۵.

تیمی که با اتحاد، یک‌رنگی و یک‌دلی مثال‌زدنی‌ای از ایران به سمت امارات و نهایتاً چین رفت، حالا در آوردگاه جام ملت‌های آسیا گام نخست خود برای تحقق یک رؤیای نیم قرنی را با موفقیت بر زمین نهاده و از همین حالا برای ۲ پله بعدی برنامه ریخته. نخستین مرحله؛ صعود به جام جهانی و در نهایت بنا بر وعدۀ حسین عبدی، حضور در فینال جام ملت‌های آسیاست. پسران ایران با هماهنگی ناب و مختص به خود، اندونزی و یمن را با قدرت شکست دادند و برای بازی مهم با ازبکستان آماده‌اند. جدا از نتیجه بازی با ازبک‌ها، آمادگی کامل در مرحله یک‌هشتم نهایی است که اهمیت دارد و عبدی نیک به این نکته واقف است. با قطعی شدن راه‌یابی به مرحله حذفی، یوزهای جوان پارسی به‌دنبال صعود به جام جهانی و حتی فراتر از آن هستند؛ یعنی حضور در فینال جام ملت‌های آسیا.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه