اخبار داغ

تاثیر کاهش حمایت امنیتی آمریکا از اروپا بر مصونیت رژیم صهیونیستی

تاثیر کاهش حمایت امنیتی آمریکا از اروپا بر مصونیت رژیم صهیونیستی
رسانه انگلیسی در گزارشی با مطرح کردن این که کشورهای اروپایی به وابستگی نظامی خود به آمریکا اذعان کرده‌اند، بررسی کرد که چگونه رها کردن اروپا توسط «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، بر حمایت اروپا از رژیم صهیونیستی در غرب آسیا و تداوم فعالیت‌های اشغالگرانه این رژیم با مصونیت قبلی آن در نزد پایتخت‌های اروپایی، تاثیر منفی خواهد گذاشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به‌رغم تمامی دروغ‌های آشکارش، برخی چیزها را خوب می‌فهمد. او اعلام کرده «برگ برنده» دست پوتین است و در این مورد،‌ حق با اوست. از سوی دیگر، این که اروپا ابزار مخالفت با او را ندارد، به همان اندازه مهم است.

وبگاه خبری-تحلیلی میدل ایست آی در گزارشی با مطرح کردن این ایده که با توجه به کاهش حمایت آمریکا از اروپا در دولت جدید ترامپ انتظار می‌رود اروپا حمایت خود از رژیم صهیونیستی را کاهش دهد،‌ با این مقدمه فوق نوشت: نه آمریکای بایدن و نه اروپا،‌ امروز دیگر مسیر قابل اعتمادی به سمت پیروزی ندارند. اروپا پس از شکست پرهزینه ضدحمله اوکراین در سال ۲۰۲۳، راهبرد قابل اعتمادی ندارد که تعیین کند اوکراین چگونه می‌تواند سرزمین‌های از دست داده‌ خود در حمله روسیه را بازپس‌گیرد.

کمک‌های نظامی جدید غرب به اوکراین نیز که آخرین مورد آن استفاده از ارائه مجوز استفاده از موشک‌های دوربرد برای هدف قرار گرفتن روسیه بود، نیز تغییری در روند راهبردی جنگ ایجاد نکرد.

اروپا همچنین هیچ ایده‌ای برای چگونگی متوقف کردن پیشروی تدریجی ارتش روسیه به سمت بخش‌های گسترده‌ای از شمال و جنوب اوکراین ندارد. به طور خلاصه، اروپا هیچ راهبرد مشخصی برای تقویت موضع اوکراین در میز مذاکره ندارد.
متحد جدایی‌ناپذیر اروپا

میدل ایست آی در ادامه نوشت: اروپا با کمبود بحرانی مهمات دوربرد و پلتفرم لجستیک نظامی انبوه مواجه است. مداخله محکوم به فنای فرانسه در سال ۲۰۱۳ در مالی تنها به دلیل انتقال تجهیزات نظامی آمریکا و هواپیماهای سوخت‌رسان هوایی به اسپانیا میسر بود که به وسیله آن‌، جنگنده‌های فرانسوی به پرواز ادامه دادند.

یک وزیر امور خارجه اروپایی در گفت‌وگویی با فایننشال تایمز در این باره گفت: این که آن‌ها (آمریکایی‌ها) متحد جدایی‌ناپذیر خوانده می‌شوند، دلیل دارد. ما نمی‌توانیم هیچ شکلی از عملیات پیچیده نظامی را بدون آن‌ها اجرا کنیم یا حتی به کارهای ساده نیز ادامه دهیم.

از سوی دیگر، بحث‌های بیشتری در دریای سیاه، ترکیه و جبهه جنوبی ناتو درباره این جنگ مطرح است که خواستار پایان یافتن آن هستند.

اما مشکل فقط میان واشنگتن و برلین و پاریس نیست، بلکه جبهه‌های شمالی و جنوبی ناتو نیز درگیر هستند. چه شوک وارد شده فرستادگان ترامپ به تشکیلات دفاعی اروپا واقعی باشد و چه صرفا یک لفاظی، تکلیف یک موضوع مشخص است.
تاثیر کاهش حمایت امنیتی آمریکا از اروپا بر مصونیت رژیم صهیونیستی
دیدار «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در پاریس، ۷ دسامبر ۲۰۲۴

نیازهای دفاعی اروپا و آمریکا، برای اولین بار از زمان پایان جنگ جهانی دوم، از هم جدا شده‌اند. ترامپ در پیامی در این باره در شبکه‌های اجتماعی نوشت که «اهمیت این جنگ برای اروپا بسیار بیشتر از ما است. اقیانوسی بزرگ و زیبا ما را جدا می‌کند.»

در این میان، این که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین را با «وینستون چرچیل» نخست‌وزیر پیشین انگلیس مقایسه کنیم، همان طور که «جان هیلی» وزیر دفاع انگلیس پس از دیکتاتور خوانده‌شدن رئیس‌جمهور اوکراین از سوی ترامپ این کار را کرد، باعث نخواهد شد که کابوس جنگ اوکراین سریع‌تر به نتیجه برسد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه