logo
چهارشنبه 15 مهر 1405 | چهارشنبه 07 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ خبر داد؛

پشتیبانی نیروهای زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش

پشتیبانی نیروهای زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش
سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش گفت: پشتیبانی مناسب و به‍موقع نیروهای زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش در دومین روز از مرحله اصلی رزمایش به‍خوبی به نمایش گذاشته شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  قرارگاه رسانه‌ای رزمایش، امیر سرتیپ علیرضا شیخ سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش اذعان داشت: دراین مرحله، تکاوران نیروی دریایی با وجود عوارض و موانع متنوع طبیعی ضمن تسلط بر راهبردهای رزمی و رصد اطلاعاتی و عملیاتی یگان‍های نفوذکننده، مانع هرگونه فعالیت عملیاتی و تجسس اطلاعاتی دشمن شده و با پشتیبانی یگان‍های پدافند ساحلی که نسبت به اجرای آتش سبک و سنگین توپخانه‍ای بر روی اهداف از پیش تعیین شده اقدام کردند؛ در مدت زمان بسیار اندک توانستند پیشروی یگان‍های مهاجم را مهار و نفرات و ستون‍های تجمعی دشمن را منهدم کنند.

وی تصریح کرد: اجرای سلسله عملیات رزمی از جمله انهدام واحدهای شناور دشمن از سوی قایق‍های آذرخش و شهاب مجهز به راکت‍انداز، عملیات مین‍ریزی غیر کلاسیک از سوی قایق‍های هجومی رعد، عملیات دفاع ساحلی توسط توپخانه ساحلی و عملیات تخریبات ساحلی با موفقیت انجام شد.
سرتیپ شیخ اظهار کرد: عملیات تاخت، عملیات سقوط آزاد، ایجاد تله‍های انفجاری، عملیات هلی برن و تبادل عمودی یگان های تکاور نیز از جمله اقدامات تاکتیکی تیپ‍های تفنگ‍دار و تکاور نیروی دریایی ارتش بود.

سخنگوی رزمایش گفت: درکنار نیروهای جوان که عملیات رزمی را با چابکی و چالاکی انجام می‍دادند حضور اساتید و فرماندهان پیشکسوت ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار آن‌ها از نکات قابل توجه این مرحله از رزمایش بود که ضمن هدایت، ارائه مشاوره و راهنمایی‍های تاکتیکی لازم به نیروهای جوان، در ترسیم فضای منطقه رزمایش به صحنه رزم واقعی و تأکید بر تقویت نقاط قوت و همچنین توجه به راهبردهای رزمی در سواحل دریایی نقش حایز اهمیتی ایفا کردند.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف رزمایش انجام تمرین‍ها و عملیات مشترک بین نیروهای چهارگانه ارتش است، افزود: ایجاد هم افزایی و هم‍پوشانی بین نیروهای عمل کننده در ارتقاء توان بازدارندگی و مقابله با تهدیدات بسیار حائز اهمیت است و به همین منظور ایجاد هماهنگی لازم بین نیروها و تجهیزات که از تنوع بالایی در نوع، تکنیک و تاکتیک به‍کارگیری برخوردار هستند، امری ضروری است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه