راه اندازی پایانه حمل و نقل پتروشیمی در ایجرود

راه اندازی پایانه حمل و نقل پتروشیمی در ایجرود
فرماندار ایجرود گفت: پایانه حمل و نقل پتروشیمی در شهرستان ایجرود تا یک ماه آینده راه اندازی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نوین خبر، محمد باقر اکبر پور عصر سه شنبه در بازید از وضعیت پایانه حمل و نقل شهرستان ایجرود افزود: این پایانه در زمینی به مساحت ۱۳ هزار و ۴۰۰ متر مربع و زیر بنای ۹۰۰ متر مربع احداث می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوین خبر,

وی اظهار داشت: شهرستان ایجرود یک سوم طرح های سرمایه گذاری استان زنجان را دارد و این برای این شهرستان مایه افتخار است.

,

فرماندار ایجرود گفت: این شهرستان ظرفیتها و پتانسیلهای خوبی درحوزه سرمایه گذاری دارد و می تواند توسعه خوبی داشته باشد.

,

اکبر پور تاکید کرد: با ایجاد پایانه حمل و نقل بسترهای لازم برای ایجاد سرمایه گذاری مهیا می شود و این مهم به نوبه خود می تواند در توسعه اقتصادی استان بسیار مثمر ثمر باشد.

,

وی در ادامه افزود: با ایجاد پایانه حمل و نقل شرکتهای سرمایه گذاری مستقر خواهند شد.

,

فرماندار ایجرود گفت: در راستای توسعه شهرستان ایجرود در همه حوزه ها باید همه مسئولین دست به دست بدهند تا اقتصاد در این شهرستان توسعه پیدا کند و اشتغال پایدار ایجاد شود.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه