logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس قوه قضائیه:

آذربایجان غربی ظرفیتهای بالقوه و بالفعل زیادی دارد


آذربایجان غربی ظرفیتهای بالقوه و بالفعل زیادی دارد
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه ظرفیتهای بالقوه و بالفعل آذربایجان غربی زیاد است، گفت: با وجود ظرفیتهای موجود در استان، شاخصهای فعلی استان متناسب با ظرفیتهای موجود نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، ۹ اسفند در جلسه نقش امنیت قضایی در جهش تولید و مشارکت مردم که در استانداری برگزار شد، با بیان اینکه مسئله امنیت و فرهنگ،موضوع بسیار مهمی است،اظهار کرد: خوشبختانه آذربایجان غربی در شاخص امنیت و مسایل فرهنگی ارتقا یافته است.

قاضی القضات، معیشت و اقتصاد مردم را از دیگر مسایل مهم اعلام کرد و افزود: اگر میخواهیم تحریم ها را خنثی کنیم و دشمنان زخم خورده را دفع کنیم و به معیشت مردم برسیم، دولت به تنهایی قادر به حل همه این موارد نیست و باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود.

محسنی اژه ای، با تاکید بر اینکه اقتصاد را باید مردمی کنیم، گفت: مشکلات بخش خصوصی باید احصا و رفع شود و در این راستا جلسات متعددی با فعالان اقتصادی برگزار کنیم و مشکلات و راهکار و پیشنهادات آنها را بشنویم.

وی با اشاره به فرصتهای سرمایه گذاری و ضرورت جذب سرمایه گذار تصریح کرد: شرایط سرمایه گذاری را برای سرمایه گذار باید تشریح کنید و تضمین دهید قرار داد با تغییر مدیر و دولت عوض نشود، چرا که همواره تاکید کردم که قراردادهای دولتی باید معتبرترین قراردادها باشند.

رییس قوه قضائیه با بیان اینکه تولید فی النفسه یک ارزش است، اظهار کرد: حمایت مادی و معنوی از سرمایه گذار باید در دستور کار باشد؛ همواره تاکید کردم نباید ابزار تولید سرمایه گذار توقیف شود چرا که به چرخه تولید ضربه وارد می شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه