ششمین همایش سراسری منادیان وحدت در سنندج برگزار شد

ششمین همایش سراسری منادیان وحدت در سنندج برگزار شد
ششمین همایش سراسری منادیان وحدت با عنوان سفیر مهربانی در مجتمع فرهنگی نور سنندج برگزار شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از آفتاب دل، حجت الاسلام مسعود صفی یاری مدیر کل تبلیغات اسلامی کردستان در ابتدای این مراسم اظهار کرد: این همایش با همکاری حوزه هنری و شهرداری سندج برگزار گردید و در راستای اعلام فراخوان این جشنواره 623 اثر از استان‌های مختلف کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب دل,


وی افزود: از این تعداد آثار 376 اثر مربوط به آثار ادبی، 182 اثر در بخش نقاشی، 53 اثر شامل آثار دستی و 12 اثر در حوزه فضای مجازی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان با اشاره به اینکه از هر رشته سه اثر به عنوان آثار برگزیده جمع‌آوری می‌شود، تصریح کرد: این جشنواره در سه بخش آفرینش‌های ادبی، هنرهای تجسمی و فضای مجازی پذیرای جمع‌آوری آثار شرکت‌کنندگان سراسر کشور بود که در بخش آفرینش‌های ادبی رشته‌های شعر، داستان کوتاه، داستانک و قطعه ادبی، در بخش هنرهای تجسمی رشته‌های نقاشی، کاریکاتور، نقاشی خط، طراحی، پوستر، تایپ و گرافی، لوگوتایپ، عکس، نمادهای حجمی و خوشنویسی و در بخش مجازی نیز رشته وبلاگ‌نویسی مدنظر دبیرخانه همایش قرار گرفت.

,
,
,


هفته وحدت فرصت مناسبی برای همبستگی جهان اسلام است
سید احسن حسینی امام جمعه موقت سنندج عمل به دستورات قرآن و پیروی از سیره پیامبر (ص) را موجب تحقق وحدت میان مسلمانان معرفی کرد و گفت: هفته وحدت همچنین فرصت مناسبی برای آشنایی هر چه بیشتر با منش و سبک زندگی پیامبر (ص) است.
وی گفت: پیامبر اکرم (ص)  فرمودند اگر 4 خصلت در وجود منادیان وحدت وجود داشته باشند در روز قیامت نزدیکترین من به شما در روز قیامت هستم که صداقت، ادای امانت، اخلاق خوب و مردم داری رستگاری و عزت مسلمانان را به همراه خواهد داشت .
گفتنی است در پایان مراسم از کتاب منادیان وحدت که گردآوری مقالات برگزیده همایش منادیان وحدت است رونمایی شد .

,
, هفته وحدت فرصت مناسبی برای همبستگی جهان اسلام است,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه