اخبار داغ

تحقیر مس در قزوین؛

لیگ برتر فوتبال| کلید شمال در دست ملوانان؛ ذوب‌آهن باز هم باخت!

لیگ برتر فوتبال| کلید شمال در دست ملوانان؛ ذوب‌آهن باز هم باخت!
3 بازی دیگر از هفته بیست‌ودوم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال در شهرهای مختلف برگزار شدند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ هم‌زمان با برگزاری بازی مهم چادرملو اردکان و پرسپولیس در یزد، 3 بازی دیگر در شهرهای مختلف از هفته بیست‌ودوم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال برگزار شدند.

در استادیوم سردار آزادگان شهر قزوین و در جدالی مهم برای تعیین قعرنشین لیگ در هفته‌های پایانی، شمس‌آذر از مس رفسنجان میزبانی کرد که مقابل شاگردان سیدسیروس پورموسوی به برتری 3 بر یک دست یافت.

شمس‌آذر 3
مس یک

در بازی حساس دربی شمال ایران نیز ملوان بندرانزلی در خانه میزبان نساجی مازندران بود که این بازی مهم و کلاسیک تا دقیقه 93 با تساوی همراه بود اما بعد از اخراج بازیکن نساجی، با پنالتی قائم اسلامی‌خواه با برتری ارزش‌مند یک بر صفر ملوانان دریای شمال همراه شد.

ملوان یک
نساجی صفر

در واپسین بازی نیز آلومینیوم در اراک به مصاف ذوب‌آهن اصفهان رفت که این بازی با پیروزی شاگردان سیدمجتبی حسینی مقابل گاندوهای اصفهانی به پایان رسید.

آلومینیوم 2
ذوب‌آهن صفر

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه