logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

در گزارش «سبلان ما» بخوانید؛

بلاتکلیفی ۶ ساله تنها جاده ترانزیتی بیله‌سوار

بلاتکلیفی ۶ ساله تنها جاده ترانزیتی بیله‌سوار
بلاتکلیفی ۶ ساله تنها جاده ترانزیتی بیله‌سوار در حالی است که در این جاده بین‌المللی اتباع بیش از ۱۴ کشور جهان در حال تردد هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «سبلان ما»،  راه‌ها به‌عنوان زیرساخت اصلی نقش مهمی در توسعه اقتصادی و آبادانی شهرها دارند و از این رو کلنگ احداث چهاربانده کردن جاده مهم و تراتزیتی گرمی به بیله‌سوار  از سال ۹۸ به زمین زده شده اما اجرای این جاده ۴۵ کیلومتری همچنان بلاتکلیف مانده و تنها بخشی از جاده شن‌ریزی شده است.

جاده قتلگاه بیله‌سوار _ گرمی همچنان جان می‌گیرد

 شهروندی در گفتگو با خبرنگار تحلیلی «سبلان ما»،  می‌گوید: هر مسئولی که در منطقه حاضر می‌شود وعده‌هایی می‌دهد، اما این جاده گرمی به بیله‌سوار یک جاده قتلگاه است و ۳۵ نفر در این جاده فوت کرده‌اند.

شهروند دیگری ادامه داد: این جاده تصادف‌زا است به هرکسی هم می‌گوییم اصلاً گوش نمی‌کنند؛ امروزوفردا می‌کنند ۱۰ساله که این جاده همین طوری است.

 راننده‌ای که کرایه‌کش است اضافه کرد: درآمد من با ماشین است و به خاطر وضعیت داغون جاده بیله‌سوار به گرمی نمی‌دانم هفته‌ا‌ی یک‌بار برای ماشین خرج کنم یا خانواده‌ام.

جاده ترانزیتی گرمی به بیله‌سوار روزانه محل تردد صدها کامیون  است 

جاده بیله‌سوار به گرمی تنها جاده ترانزیتی گمرک و پایانه مرزی است که روزانه صدها کامیون سنگین و خودروی سبک از آن تردد می‌کند.

 راننده ماشین سنگین  که در این جاده تردد دارد، به خبرنگار «سبلان ما»، می‌گوید: ما اکثر محموله‌های ترافیکی سنگین را جابه‌جا می‌کنیم؛ ولی خب متأسفانه مسیر گرمی به بیله‌سوار جاده‌اش خیلی افتضاح است جاده دوطرفه است و چاله‌چوله زیاد دارد و وقتی ماشین سنگین دیگری از کنارت رد می‌شود، باید لحظات استرس‌زای بسیاری را تحمل کنی.

راننده دیگری ادامه داد: جاده بیله‌سوار به گرمی قابل‌مقایسه با جاده‌های دیگر استان نیست؛ این مسیر قتلگاه است.

قول مساعد برای تامین اعتبار جاده ترانزیتی بیله سوار به گرمی

  محبوب حسینی فرماندار بیله‌سوار در گفتگویی با خبرنگار «سبلان ما»،  در خصوص بلاتکلیفی  چندیدن ساله چهاربانده کردن جاده گرمی به بیله‌سوار؛ اظهار داشت: با عنایت به اینکه این جاده یکی از جاده‌های ترانزیتی و بین‌المللی کشور است و اتباع بیش از ۱۴ کشور جهان از این مسیر تردد می‌کنند و این پروژه از سال ۹۸ شروع شده  است اما این جاده تاکنون پیشرفت آن‌چنانی نداشته و این زیبنده شهرستان بیله‌سوار نیست.

 وی ادامه داد: مدیرکل راه و شهرسازی استان مذاکراتی در خصوص تأمین اعتبار چهاربانده کردن جاده گرمی به بیله‌سوار انجام شد که قول مساعدی دراین‌خصوص داده شد.

 وی ادامه داد: با عنایت به اینکه در این مسیر و از زمان شروع چهارخطه کردن جاده بیله‌سوار به گرمی یا حداقل این هفت و نیم کیلومتری که عملیات اجرایی آن آغاز شده است چندین بار تصادفات منجر به فوت شده است که باعث داغ‌شدن عزیزان و همشهریان عزیز ما در شهرستان بیله‌سوار شده است که این موضوعات را ما دراسرع‌وقت پیگیری می‌کنیم و امیدواریم این موضوع نیز حل بشود.

 بی‌توجهی چندساله به جاده بیله‌سوار گرمی به خطبه‌های نمازجمعه کشید

 اما بی‌توجهی چند ساله مسئولان برای اتمام این جاده بیله‌سوار به گرمی بارها به خطبه‌های نمازجمعه هم کشیده شده است

حجت‌الاسلام جابر عزیزی، امام‌جمعه بیله‌سوار که حتی در تریبون نمازجمعه خواستار حل بلاتکلیفی جاده  ترانزیتی بیله‌سوار به گرمی شده است در گفتگو با خبرنگار «سبلان ما»، گفت: که بحث چهاربانده بیله‌سوار به گرمی باید حل شود؛ این راه ترانزیتی است اما در شأن یک راه بین‌المللی نیست و  بنابراین باید همه برای تحقق طرح چهاربانده شدن  این جاده خاص مطالبه‌گر باشیم تا این امر محقق شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه