اخبار داغ

حضور رئیس‌جمهور در استادیوم؛

انتخابی جام‌جهانی فوتبال| از خاموشی پروژکتورهای آزادی تا شعار علیه بیرو

انتخابی جام‌جهانی فوتبال| از خاموشی پروژکتورهای آزادی تا شعار علیه بیرو
برگزاری بازی تیم ملی فوتبال ایران مقابل امارات، حاشیه‌هایی به همراه داشت.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا؛ تیم ملی فوتبال کشورمان در چارچوب بازی هفته هفتم رقابت‌های انتخابی جام جهانی، از ساعت ۱۹:۳۰ به مصاف تیم ملی امارات‌متحده‌عربی رفت.

* در شرایطی که پس از پایان این بازی ممکن است صعود ایران برای هفتمین بار به جام جهانی قطعی شود، در فاصله ۳۰ دقیقه تا شروع مسابقه حدود هفت هزار نفر در ورزشگاه حضور داشتند که برای یک بازی در چنین سطحی آمار کمی است.

* درحالی که علیرضا بیرانوند در این مسابقه در ترکیب اصلی تیم ملی قرار گرفته است، برخی هواداران تیم ملی سید حسین حسینی را تشویق کرده و تعدادی از پرسپولیسی‌های حاضر در استادیوم نیز علیه علیرضا بیرانوند شعار دادند.

* محمد خلیفه، امیر محمد رزاقی‌نیا، سعید عزت‌اللهی، دانیال ایری، امین حزباوی در فهرست ۲۳ نفره تیم ملی در این بازی حضور ندارند. مهدی طارمی هم روی نیمکت تیم ملی نشست.

* پرچم‌های بزرگ ایران روی سکوهای پشت دروازه جنوبی نصب شده بود تا به این شکل این سکوهای در حال مرمت پوشانده شود.

* شدت باران ۲۵ دقیقه قبل از شروع بازی به شکل عجیبی افزایش یافت. به همین دلیل هواداران برای فرار از باران زیر سقف‌ها تجمع کرده بودند.

* امیر قلعه‌نویی، مهدی نبی و سعید الهویی قبل از شروع بازی سمت نیمکت‌نشین‌های امارات رفته و با پائولو بنتو و دستیارانش خوش و بش کردند‌.

* در دقیقه ۹:۴۰ بازی ایران و امارات ناگهان برخی پروژکتورهای ورزشگاه آزادی قطع شد تا بازی از جریان بیفتد. در این لحظات بازیکنان ایران و امارات در وسط زمین مانده و برخی نفرات مثل مهدی طارمی و سردار آزمون مشغول صحبت با ناظر هندی و داور چهارم بازی بودند.

* کادرفنی ۲ تیم نیز سعی داشتند با انتقال نکات مدنظر، ذهن بازیکنان را متمرکز نگه دارند. این اتفاق که در مقابل چشمان احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان رخ داده بود، سبب شد داور کره‌ای پس از ۱۵ دقیقه از بازیکنان ۲ تیم بخواهد زمین را ترک کنند.

* ظاهرا دلیل اصلی این موضوع بارش شدید باران بود که به سیستم برق‌رسانی ورزشگاه فشار وارد کرده است. برخی هواداران علیه مسئولان شعارهایی سر داده و به این اتفاق واکنش منفی نشان دادند.

* مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور نیز با حضور در جایگاه ویژه استادیوم آزادی، از نیمه اول بازی را در کنار احمد دنیامالی و مهدی تاج به نظاره نشست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه