logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

طی بیانیه‌ای؛

تاکید حماس بر اتخاذ موضع قاطع عربی-اسلامی مقابل صهیونیست‌ها

تاکید حماس بر اتخاذ موضع قاطع عربی-اسلامی مقابل صهیونیست‌ها
جنبش حماس با محکوم کردن ادامه و تشدید جنایات صهیونیست‌ها علیه لبنان و دیگر کشورهای عربی، خواستار اتخاذ یک موضع واحد و قاطع عربی-اسلامی در برابر وحشی‌گری آمریکا و رژیم صهیونیستی ضد ملت‌های منطقه شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در ادامه واکنش‌ها به حملات وحشیانه دیروز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان که با شهید و زخمی شدن ده‌ها شهروند غیرنظامی این کشور همراه بود، جنبش حماس امروز با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت شدید این تجاوزات اشغالگران اعلام کرد: تجاوزات اشغالگران صهیونیست علیه لبنان، سوریه و نیز ادامه حملات آمریکا به یمن در راستای تداوم تجاوزات ضد مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری بوده و نقض آشکار حاکمیت کشورها و قوانین بین‌المللی است.

حماس تاکید کرد: ادامه تجاوزات صهیونیست‌ها به لبنان و سوریه همزمان با افزایش تجاوزات آمریکا علیه یمن و جنایات روزانه علیه مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری، تشدید خطرناک جنایات بوده و مستلزم موضع‌گیری قاطع و واحد عربی- اسلامی برای مقابله با این تجاوزات و مهار وحشی‌گری و جنایات مستمر دشمن است.

این جنبش افزود: ما همبستگی کامل خود را با ملت‌های یمن، لبنان و سوریه اعلام می‌داریم و به همه نیروهای مقاومت که در جبهه دفاع از فلسطین و کرامت امت عربی- اسلامی ایستاده‌اند، درود می‌فرستیم.

این بیانیه بعد از آن صادر شد که وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد در حملات دیروز صهیونیست‌ها به مناطق مختلف لبنان 7 نفر شهید و 40 نفر دیگر زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی دیروز شنبه دوم فروردین با ادعای شلیک چند موشک از خاک لبنان به شمال فلسطین اشغالی ، شهرک‌ها و روستاهای جنوب لبنان را آماج شدیدترین حملات خود قرار داد، این شدیدترین حمله به جنوب لبنان از زمان آتش‌بس در لبنان گزارش شده است.

این درحالی است که حزب‌الله عصر روز گذشته با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: حزب الله هرگونه ارتباط با شلیک موشک از جنوب لبنان به سمت سرزمین های اشغالی فلسطین را رد و در عین حال تاکید می کند ادعاهای دشمن اسرائیلی در راستای بهانه جویی برای ادامه تجاوزاتش به لبنان است؛ در حالی که این تجاوزات از زمان اعلام آتش بس متوقف نشده است.

آتش‌بس بین لبنان و رژیم اسرائیل از صبح روز چهارشنبه هفتم آذر ماه با اصطلاحا وساطت برخی کشورها مانند آمریکا و فرانسه آغاز و برقرار شد. اما رژیم اسرائیل همانند گذشته و دفعات قبل، به این توافق‌ها و آتش‌بس‌ها پایبند نبوده و بارها مناطقی را در خاک لبنان هدف حمله قرار داده است که طی آن صدها تن از شهروندان غیرنظامی لبنان شهید و زخمی شده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه