logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

ارتش روسیه کنترل شهرک زاپوریژیا در دونتسک را به دست گرفت

ارتش روسیه کنترل شهرک زاپوریژیا در دونتسک را به دست گرفت
وزارت دفاع روسیه امروز (یکشنبه) اعلام کرد که گروه نیروهای «سنتر» (مرکز) روسیه کنترل شهرک زاپوریژیا در دونتسک را به دست گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این وزارتخانه در بیانیه‌ای گفت: «در نتیجه اقدامات تهاجمی موفق، واحدهای گروه نیروهای مرکز، عملیات آزادسازی زاپوریژیا (واقع در جمهوری خلق دونتسک) را تکمیل کردند.

وزارت دفاع روسیه امروز همچنین اعلام کرد که گروه نیروهای روسیه (مرکز) ۵۱۰ پرسنل نظامی اوکراینی را طی روز گذشته از بین برده است.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: تلفات تشکیلات مسلح اوکراین بالغ بر ۵۱۰ نیروی نظامی، ۷ خودروی موتوری و ۴ قبضه توپخانه صحرایی بوده است.

این وزارتخانه گفت که گروه نیروهای یوگ (جنوب) روسیه طی روز گذشته ۳۰۰ سرباز اوکراینی و یک انبار مهمات را نابود کرده است. علاوه بر این، کی‌یف تا ۲۴۰ نیروی نظامی و یک خودروی شناسایی جنگی دینگو ساخت بریتانیا را در درگیری با گروه نیروهای زاپاد (غرب) روسیه از دست داده است.

این وزارتخانه گفت که ایستگاه‌های جنگ الکترونیک نوتا و زاخیست اف‌ای و یک ایستگاه رادار رادار ساخت رژیم صهیونیستی هم منهدم شدند. این وزارتخانه افزود: در همین حال، گروه نیروهای وستوک (شرق) روسیه بیش از ۱۴۰ سرباز اوکراینی را از بین برده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه