logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

مخالفت حماس با پیشنهاد جدید رژیم صهیونیستی درباره غزه

مخالفت حماس با پیشنهاد جدید رژیم صهیونیستی درباره غزه
یک مقام جنبش حماس در سخنانی از مخالفت این جنبش با پیشنهاد جدید رژیم صهیونیستی درباره غزه و پایبندی آن به پیشنهاد میانجیگران خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک مقام ارشد جنبش حماس در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز اعلام کرد که این جنبش از پاسخ دادن به پیشنهاد جدید رژیم صهیونیستی که به میانجیگران ارائه شده، خودداری می‌کند.

او تأکید کرد که حماس بر طرح پیشنهادی میانجیگران متشکل از مصر و قطر پایبند است و حاضر به مذاکره بر اساس پیشنهاد جدید نیست.

رژیم صهیونیستی در تاریخ ۲۹ مارس اعلام کرد که پیشنهاد تازه‌ای را از طریق میانجیگران ارائه داده است. نسخه‌ای از این پیشنهاد که به رویت رویترز رسیده، نشان می‌دهد که طرح میانجیگران بخشی از توافق آتش‌بس ۱۷ ژانویه بوده و قرار است آن را برای ۵۰ روز دیگر تمدید کند. همچنین، بر اساس این طرح، مذاکرات درباره مرحله دوم آتش‌بس باید پیش از پایان دوره ۵۰ روزه به نتیجه برسد.

بر اساس جزئیات این طرح، قرار است در روز نخست پس از اعلام آتش‌بس، «عیدان الکساندر» نظامی ۲۱ ساله صهیونیست که تابعیت آمریکایی دارد، آزاد شود. همچنین، جنبش حماس چهار زندانی صهیونیست را به‌صورت تدریجی و هر ۱۰ روز یک نفر آزاد خواهد کرد. در مقابل، رژیم صهیونیستی متعهد به آزادی ۲۵۰ اسیر فلسطینی و همچنین ۲۰۰۰ نفر از اسرایی که پس از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ بازداشت شده‌اند، خواهد شد.

این پیشنهاد همچنین شامل توقف عملیات نظامی رژیم صهیونیستی، بازگشایی گذرگاه‌ها برای ورود کمک‌های بشردوستانه و بازگشایی محور نتزاریم برای عبور خودروها میان شمال و جنوب نوار غزه است.

مرحله نخست توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس از ۱۹ ژانویه اجرایی شد و شامل توقف درگیری‌ها و تبادل اسرا بود. با این حال، رژیم صهیونیستی از اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس که قرار بود در سه مرحله انجام شود، خودداری کرد و با ارائه توجیهات مختلف، تمامی تلاش‌ها برای پیشبرد این توافق را متوقف کرد.

این رژیم در نهایت ۱۹ مارس اعلام کرد که عملیات خود را در مرکز و جنوب نوار غزه از سر گرفته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه