logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

حمله هوایی آمریکا به شمال یمن

حمله هوایی آمریکا به شمال یمن
رسانه های یمن از حمله هواپیماهای جنگی آمریکا به شرق استان صعده در شمال این کشور خبر دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری سبأ، هواپیماهای جنگی آمریکا بامداد امروز شرق استان صعده در شمال یمن را بمباران کردند.

یک منبع محلی به خبرگزاری سبأ گفت که هواپیماهای جنگی آمریکایی منطقه کهلان در شرق شهر صعده را هدف قرار دادند.

در این پیوند، یک منبع امنیتی نیز به پایگاه خبری ۲۶ سپتامبر یمن گفت که هواپیماهای جنگی آمریکا منطقه العصاید در شهرستان کتاف در استان صعده را بمباران کردند.

به گزارش این پایگاه خبری، عصر چهارشنبه نیز آمریکا مناطق مختلف جنوب شرق شهر صعده را با ۱۷ بمب هدف قرار داده بود.

بر اساس این گزارش، جنگنده‌های آمریکا همچنین عصر چهارشنبه شرق شهر صعده را بمباران کردند و منطقه «رأس عیسی» در الصلیف در استان الحدیده را هدف حمله هوایی قرار دادند که منجر به شهادت یک یمنی و زخمی شدن یک نفر دیگر شد.

در همین روز همچنین خودروی یک شهروند یمن در منطقه قحازه در منطقه بلاد الروس در استان صنعا هدف حمله هواپیماهای آمریکا قرار گرفت.

هواپیمای جنگی متجاوز آمریکا بامداد پنجشنبه، شبکه ارتباطی جبل نامه در منطقه جبله در استان اب را هدف قرار داده بودند که منجر به شهادت یک یمنی شد.

آمریکا و انگلیس در حمایت از رژیم صهیونیستی از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ اقدام به حملات هوایی علیه یمن کردند و مناطق مسکونی و مراکز غیر نظامی این کشور را هدف قرار دادند.

دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در بیانیه‌ای حملات هوایی آمریکا و انگلیس به محله‌های مسکونی شهر صنعا را یک اقدام خصمانه و جنایتکارانه دانسته است.

در این پیوند، نیروهای مسلح یمن نیز تاکید کرده اند که به مقابله با تجاوز آمریکا و جلوگیری از عبور کشتی‌های رژیم صهیونیستی تا توقف کامل تجاوز به نوار غزه و پایان محاصره این منطقه ادامه خواهند داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه