اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یونیسف:

روزانه ۱۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شوند

روزانه ۱۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شوند
صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) با ابراز نگرانی شدید نسبت به نقض آتش‌بس در نوار غزه، اعلام کرد که طی ۱۰ روز گذشته، روزانه به طور میانگین ۱۰۰ کودک شهید یا زخمی شده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با نقض مجدد آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی در نوار غزه، موج جدیدی از حملات هوایی و عملیات زمینی آغاز شده که بیشترین قربانیان آن، کودکان هستند.

طبق گزارش العربی الجدید، در همین راستا، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرده است که طی ۱۰ روز گذشته، ۳۲۲ کودک فلسطینی به شهادت رسیده و ۶۰۹ تن دیگر مجروح شده‌اند؛ آماری که به‌طور میانگین، معادل کشته یا زخمی شدن ۱۰۰ کودک در هر روز است.

یونیسف همچنین با اشاره به جلوگیری بیش از سه هفته‌ای از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، نسبت به وخامت روزافزون وضعیت انسانی در این منطقه هشدار داد.

در بیانیه این نهاد آمده است: تداوم درگیری‌ها در غزه، جان هزاران کودک را در معرض خطر قرار داده و وضعیت اسفبار دسترسی به غذا، دارو و خدمات اولیه را وخیم‌تر کرده است.

یونیسف همچنین از تمامی طرف‌ها خواست تا فوراً اقدامات نظامی را متوقف کرده و روند آتش‌بس را مجدداً فعال سازند تا از جان و آینده کودکان محافظت شود.

کودکان غزه با فاجعه‌ انسانی بی‌سابقه‌ای مواجه هستند، به‌طوری که آن‌ها همراه با زنان بیش از ۶۰ درصد از قربانیان جنگ نسل‌کشی در این منطقه را تشکیل می‌دهند.

بر اساس گزارش مرکز آمار فلسطین، حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی تاکنون به شهادت بیش از ۵۰ هزار فلسطینی منجر شده است که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر کودک هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه