logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رقابت «برهوت» در روسیه

رقابت «برهوت» در روسیه
فیلم سینمایی «برهوت» در بخش مسابقه فیلم‌های بلند سینمایی نهمین جشنواره بین‌المللی زاغ طلایی روسیه با آثاری از کشورهای چین، روسیه، تاجیکستان و... رقابت می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فیلم سینمایی «برهوت» به کارگردانی منصور وثوقی و تهیه‌کنندگی محمد کمالی‌پور در نهمین حضور بین‌المللی خود در بخش مسابقه فیلم‌های بلند سینمایی نهمین دوره جشنواره بین‌المللی زاغ طلایی در کشور روسیه پذیرفته شد.

این جشنواره از ۷ تا ۲۰ آوریل ۲۰۲۵ برابر با ۱۷ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ در منطقه چوکوتکا در کشور روسیه برگزار می‌شود.

جشنواره زاغ طلایی روسیه با هدف ترویج فرهنگ قومیت‌های مختلف، تداوم نسل‌ها و حفظ سنت‌ها و به منظور جست‌وجو و حمایت از فیلمسازان جوان و با استعداد به نمایش آثار متنوع از کشورهای چین، روسیه، ایران، تاجیکستان و... می‌پردازد. 

بر اساس گفته فیلیپ آبروتین مدیر جشنواره، منحصربه‌فرد بودن جشنواره زاغ طلایی روسیه به این دلیل است که جوایز را علاوه بر هیئت داوران، تماشاگرانی انتخاب می‌کنند که با علاقه به تماشای فیلم‌ها می‌نشینند؛ فیلم‌هایی که به هر نحوی داستان‌هایی را از اقصی نقاط دنیا بیان می‌کنند؛ داستان‌هایی شگفت‌انگیز از طبیعت زندگی روزمره، آداب و سنت‌های متفاوت.

امیر جعفری، نفس بازغی، ریما رامین‌فر، ستاره پسیانی، علی باقری، علیرضا استادی، نگار عابدی، کیمیا بابائیان، رابعه مدنی، مهدی قربانی، نیلوفر رجایی‌فر، سانای امیرآبادی، سارا همتی، تینا اسدی، آرمیتا قبادی، حسن خان‌محمدپور، دیلان کهالی و امیر شهاب رضویان بازیگران فیلم سینمایی «برهوت» هستند.

پخش بین‌المللی این فیلم به عهده شرکت بین‌المللی وایت دریمز پیکچرز به مدیریت مستانه مهاجر است.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه