logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رونمایی از دو محصول جدید بانک دی با حضور معاون رئیس جمهور

رونمایی از دو محصول جدید بانک دی با حضور معاون رئیس جمهور
در دومین روز از هفته گرامیداشت شهدا با شعار «شهادت، خدمت و صداقت»، با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و مدیران ارشد بانک دی و شرکت تجارت الکترونیک دی، دو محصول جدید بانک دی رونمایی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی بانک دی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته شهید و با قدردانی از تحول چشمگیر بانک دی طی دوره مدیریت جدید، گفت: برگزاری سه مجمع همراه با آرامش و عزت، کاهش چشمگیر اضافه برداشت، برنامه‌ریزی برای کاهش زیان انباشته در سال آینده و بازگشت اعتماد به سهامداران، تنها بخشی از دستاوردهای بانک دی در حدود یک ماه گذشته است.

اوحدی ضمن قدردانی از اقدامات بانک دی، اظهار کرد: این دو محصول جدید بانک دی، اقدام بسیار خوبی در جهت متنوع‌سازی خدمات بانکی محسوب می‌شود. البته مسئولیت بانک دی با ارائه این محصولات سنگین‌تر خواهد شد، چرا که هرچه خدمات بیشتری ارائه شود، انتظارات مشتریان نیز افزایش می‌یابد.

وی خدماتی مانند کارت اعتباری بانکی را از بهترین ابزارها برای افزایش قدرت خرید مشتریان دانست و خاطرنشان کرد: مداومت در ارائه خدمات و استمرار پشتیبانی از آن، نه تنها رضایت مشتریان را افزایش می‌دهد، بلکه جایگاه بانک دی در میان رقبا را نیز ارتقا خواهد داد.

اوحدی با تأکید بر این که همه در تلاشند بانک دی را به جایگاه واقعی خود در میان بانک‌های برتر کشور برسانند، اظهار امیدواری کرد با ادامه روند کنونی، در کوتاه‌ترین زمان ممکن این هدف محقق شود.

برات کریمی، مدیرعامل بانک دی نیز در این مراسم با گرامیداشت یاد شهدا، هدف از تاسیس و ادامه فعالیت بانک دی را خدمات‌رسانی ویژه به خانواده معظم شهدا و ایثارگران دانست و گفت: گرچه بانک دی یک بنگاه اقتصادی است و به عموم مشتریان خدمات ارائه می‌کند، اما خانواده معزز شهدا و ایثارگران در آن جایگاه اصلی را دارند.

برات کریمی همچنین به دو محصول جدید این بانک اشاره کرد و با بیان این که «کارت اعتباری دیبا»، محصولی برای استفاده عموم مشتریان است، اظهار کرد: دارندگان این کارت می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد، خرید کرده و سپس آن را در قالب تسهیلات با نرخ سود پایین به بانک بازگردانند.

وی افزود: محصول دوم «ایرانی ۲۴» یک فروشگاه مجازی است که امکان دریافت اعتبار تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان در آن وجود دارد و مبلغ خرید از آن در قالب اقساط ۱۲ تا ۳۶ ماه دریافت خواهد شد.

کریمی هدف از طراحی این دو محصول را کاهش قیمت تمام شده برای مشتریان و توسعه خدمات الکترونیک در راستای سیاست‌های بانک مرکزی دانست و افزود: کاهش زیان انباشته، کاهش اضافه برداشت از بانک مرکزی و کاهش هزینه‌های جاری بانک، از جمله اقداماتی است که طی بیش از یک ماه اخیر انجام شده و ادامه خواهد یافت.

در پایان این مراسم، از دو محصول جدید بانک دی «کارت اعتباری دیبا» و «ایرانی ۲۴» که به همت شرکت تجارت الکترونیک دی طراحی و عملیاتی شده است، رونمایی شد.

گفتنی است امسال مراسم هفته گرامیداشت شهدا از بیستم تا بیست و ششم اسفند ماه با اجرای ۱۹۸ برنامه سراسری در کل کشور برگزار خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه